Апартамент в Ню Йорк бе пуснат за продажба на цена

...
Апартамент в Ню Йорк бе пуснат за продажба на цена
Коментари Харесай

Най-скъпият апартамент в Ню Йорк стигна рекордните $250 млн.

Апартамент в Ню Йорк бе пуснат за продажба на цена 250 млн. $, което го направи най-скъпия сега на американския пазар. Той също по този начин ще сложи връх, в случай че бъде платен на тази цена.

Имотът се намира в Central Park Tower в Манхатън - една от най-високите жилищни здания в света - над 472 метра.

Най-скъпият апартамент в Ню Йорк съставлява мезонет триплекс и заема три етажа - от 129-ия до 131-ия. Площта му е над 1625 кв. метра. Към нея би трябвало да прибавим голяма тераса с повърхност 130 кв. метра, написа National News.

Гари Барнет, създателят и ръководител на Extell, счита, че височината на постройката прави пентхауса „ неповторим в света “.

“За какъв брой неща в действителност можете да кажете това? ”, пита той.



Кулата се намира на емблематично място, познато като Billionaires' Row. Точният адрес е 217 West 57th Street.



Апартаментът има 7 спални, 11 бани и 8-метрови тавани. Той е планиран от Adrian Smith + Gordon Gill Architecture.

Свръхбогатите търсят места за диверсификация на активите, а недвижимите парцели се трансфораха в един от най-популярните и търсени мегаактиви, споделя пред The Wall Street Journal Райън Серхант от брокерската компания Serhant, чиято е и обявата.

За първите шест месеца на годината Ню Йорк е измежду най-добре представящите се пазари на първокласни жилища в света. Изпреварват го единствено Сан Франциско, Лос Анджелис и Маями, които бележат растеж от 12,5%.
       View this post on Instagram                      
A post shared by EXTELL DEVELOPMENT (@extell)

Междувременно наемите на парцелите в Ню Йорк сега са на рекордни равнища. Те скочиха доста през лятото на фона на високата инфлация. Средният наем на жилище с една спалня в целия град се е повишил с близо 40% по отношение на година по-рано.
 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР