Антония Петрова и мъжът й си търсят личен шофьор и

...
Антония Петрова и мъжът й си търсят личен шофьор и
Коментари Харесай

Мъжът на Тоца се ошишка

Антония Петрова и мъжът й си търсят персонален водач и помощник. Според обявата, оповестена в интернет уебсайт, компанията на Ивайло Батинков предлага възнаграждение от 2 бона за тази служба. Изискванията към претендентите са да имат най-малко приблизително обучение и шофьорска брошура без нарушавания.

Запознати издават, че мъжът на Тоца се е замогнал много около пандемията. Компанията му " Топ Хоспитал Сървиз” се занимава с търговия на едро на медицински консумативи и дезинфекциращи препарати. В изискванията на коронакризата бизнесът на Батинкови процъфтява. Неслучайно фамилията изкара съвсем месец на Малдивите, а Антония зарина обществената мрежа със фотоси от почивката. Сега пък се е заела със задачата да си търси персонален водач. Във компанията на брачна половинка си тя заема длъжностите административен шеф и основен юристконсулт.

Освен че е забогатял, Ивайло Батинков крепко се е и ошишк а л през последната година. Откакто се ожени, предприемачът заряза всевъзможни режими и се отдаде на вкусната храна и големте порции. Той към този момент не може да скрие шкембето си даже под необятните тениски и ризи. От фотосите, които Тоца постоянно пуска в обществената мрежа, добре се вижда, че благоверният й е минал 100-те кила. Докато някогашната миска слабее, той натрупа тлъстини – най-много в коремната област. Батинков не крие, че обича да си похапва и никак не се лимитира. Същевременно обаче е удовлетворен, тъй като жена му си го харесва и по-пухкав.

Преди да се ожени за Антония, Ивайло бе доста по-слаб. След сватбата стартира стремително да дебелеее, само че пък като че ли не му пука изключително. Пред другари предприемачът споделил, че никак не му се занимавало с диети, режими и спорт.

От друга страна, половинката му постоянно се хвали по какъв начин бързо си е върнала стройната фигура след раждането на сина им Благовест. Тя даже укорява всички майки, които не са съумели го създадат. Устата русокоска, която преди време стана известна с прозвището Мис Крокодил, не пропуща опция да изтъкне, че актуалният й мъж Ивайло е " най-хубавият, най-умният и най-старателният”, че фамилията й е за образец, че синът им Благовест се развива по-бързо от връстниците си. Това, несъмнено, е мощно пресилено, защото детето демонстрира напълно естествени умения за годините си и никога не се отличава като талант, както се пробва да го изкара майка му. Откакто даде живот на момченцето, Антония e станала от тези амбициозни родителки, които тикат наследниците си да бъдат първи във всичко, без да се преценяват с действителните им благоприятни условия. " Синът ми е най-усмихнатото, будно, интензивно, любознателно и отзивчиво дете!”, хвали се Петрова.

Бебето Благовест се роди на 17 януари 2019 година, когато някогашната миска чества своя имен ден. Датата не е инцидентна, тъй като цифрата е щастливо за тяхното семейство – на 17 март 2018 година съпрузите се срещнали за първи път, а три месеца по-късно - на 17 юни, се ожениха в Гърция.

Петрова нееднократно е споделяла, че е изкарала извънредно лека и спокойна бременност, по тази причина била изцяло подготвена да зачене още веднъж. Даже неотдавна се появиха клюки, че отново чака дете, защото на последните й фотоси наподобява подпухнала. Този резултат обаче се дължи по-скоро на филърите, с които е наблъскала лицето си, написа " Уикенд ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР