Антония Петрова докара новото си гадже до фалит. Мис България

...
Антония Петрова докара новото си гадже до фалит. Мис България
Коментари Харесай

Антония Петрова докара новия си до фалит, а Бередин е като прероден след раздялата

Антония Петрова докара новото си гадже до банкрут. Мис България 2009 е с тайнствения предприемач Николай единствено от няколко месеца, само че към този момент го е ошушкала докрай. Блондинката упорствала стандартът й на живот, поддържан от някогашния й брачен партньор Александър Бередин, да не пада и по тази причина желала всеки месец да я водят на отмора.

В момента тя и богаташът са на гръцкия остров Атон, където възнамеряват да прекарат цялото лято, написа „ Галерия “.

Антония Петрова не стопира да разводнява интернет пространството със фотоси от гръцката си почивка.

Вижда се, че заведенията за хранене, на които я води младия Николай, са от 5 звезди нагоре. Самата Антония пък постоянно се старае да подчертава на марковите си дарове, тузарските заведения за хранене и хотели, които посещава, и даже скъпарските деликатеси, които употребява.

Наскоро Петрова се похвали с новия си велосипед, с който спортува на гръцкия остров. Тя не пропусна да спомене марката на колелото и фактът, че е лимитирана серия. Велосипедът надвишава 2 бона. Но това е единствено капка в морето от разноски около русата миска.

Дотук почивката им на Атон е стъпила на 50 бона, като до края на лятото се обрисува да надвиши 250 000 лева Разбира се, всичко се заплаща от младия Николай, който се занимава с климатични системи.

Запознати обаче разясняват, че колкото и сполучлив да е бизнесът му, по благосъстояние не може да стъпи и на дребния пръст на Бередин. Неслучайно след развода й с руснака, се чака Антония да прибере най-малко 15 милиона $. Движимото и недвижимо имущество - настрана!

И като стана въпрос за Александър, предприемачът напряко е разцъфнал около развода. Бередин радикално е трансформирал външния си тип. 52-годишният милионер се е подмладил най-малко с 20 години, спортува интензивно и не стопира да посещава екзотични дестинации.

Всъщност, съгласно слуховете, точно той е отговорен за раздялата им с Антония, защото се хванал с млада държанка в Москва.

След като Петрова схваща, желае бракоразвод и едвам по-късно се е среща с Николай.

Припомняме, че новината за раздялата сред Антония и Бередин гръмна предходната година, след което миската призна публично, че е в бракоразвод. По думите й, тя е основателят и се усеща доста щастлива от обстоятелството.

До момента миската нито е отрекла, нито удостоверила за връзката си с нов мъж, само че към този момент няколко пъти бе щракната от папараци с въпросния Николай. Дали обаче младокът ще удържи на финансовото движение на Петрова, е много подозрително.

Все отново Антония е известна с гения си да прави мъжете до себе си милионери – единственото изискване е преди този момент да са били милиардери, злобеят от родния елит.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР