Антония Петрова – Батинкова роди на 17 януари – Антоновден.

...
Антония Петрова – Батинкова роди на 17 януари – Антоновден.
Коментари Харесай

Антония Петрова с първа снимка след раждането

Антония Петрова – Батинкова роди на 17 януари – Антоновден. С бебока към този момент са изписани, Мис България сподели какъв брой са щастливи със брачна половинка й Ивайло Батинков, който е понесъл на ръце първородния си наследник – Благовест.

„ На 17 януари - Антоновден, моят персонален празник, със брачна половинка ми Ивайло Благовестов Батинков, получихме най-големия подарък в живота ни - първородният ни наследник! Роди се Благовест Ивайло Батинков: 3,600 кг, 53 см. Неописуема наслада, благополучие и горделивост е това знамение, раждането на живот по натурален метод! Нормалното раждане стана допустимо с помощта на нашият ангел, доктор Анна Чорбова, завеждащ поделение, която с изключение на неповторим експерт е и прелестен човек!

Със брачният партньор ми, който беше неразделно до мен по време на раждането и ме поддържаше категорично, изричаме сърдечни благодарности, към целия екип на болница Вита за професионалната помощ и особено внимание на доктор Георги Симеонов, анестезиолог, както и на акушерките: Бойка Димитрова, Надя Първанова и доктор Илиева.

Честитим професионалният празник - Бабинден, на всички, които оказват помощ да се подари живот и моля: Нека да раждаме децата си естествено! Природата го е измислила напълно, а и всичко е допустимо и се случва по най-хубавия метод, когато се довериш на верните експерти. Пожелавам на всеки това най-велико благополучие! Бог ни благослови, с Блага Вест - Благовест, дано Св. Антоний го закриля! “, написа русокоската в обществените мрежи.

И прикрепи фото на щастливото си семейство с най-новия му член, видя ХотАрена. Всъщност след раждането Антония резервира безмълвие, само че до през днешния ден. Блондинката наподобява повече от добре и по всичко проличава, че възобновяване й ще бъде много бързо.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР