Антонина Стоянова се измъчва, че още няма внуци! Една голяма болка

...
Антонина Стоянова се измъчва, че още няма внуци!
Една голяма болка
Коментари Харесай

Антонина Стоянова на 70: Ето какво помрачи празника на бившата първа дама!

Антонина Стоянова се изтезава, че още няма внуци!
Една огромна болежка има в душата на някогашната президентша Антонина Стоянова. Половинката на Петър Стоянов през днешния ден има чакан празник – 70 години празник. Още преди тя се беше зарекла да вдигне веселбата в България, измежду близки до сърцето й хора, въпреки да живее надалеч отсам.
 Антонина Стоянова
Антонина Стоянова на 70, да е жива и здрава!

Антонина, която е родена на 17-ти февруари, от дълго време се е открила в Женева, където има кариера и спокоен организиран живот. На същото място е щерка им Теофана, а синът им Стефан останал в родния Пловдив.

Тъкмо двамата наследника на Антонина и Петър Стоянов са повода за паниката и болката на юбилярката. Прехвърлили 30-те години, като Стефан е даже по-възрастен, те освен нямали потомство, само че и не са се представяли публично с интимни сътрудници. Нещо, което ужасно гнетяло Тони Стоянова, копнееща да чуе обръщението „бабо“.

Съпругата на президента Стоянов си пожелавала това от години на всеки рожден ден – да се снабди с внуци и да бъде баба. Теофана и Стефан обаче са се вторачили в кариерите си и някак не им е до връзки и нови генерации.

„Различно е времето, гледате какви са и връзките в този момент – през днешния ден влюбени, на следващия ден бракоразвод и кавги. Младите от дълго време имат разнообразни приоритети“, пробват да я успокоят нейни другари.

А и Теофана вади над 100 бона годишно като работи за известна международна компания. Не по-зле е и бизнесът на Стефан под тепетата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР