Антон Петров по прякор Хамстера е загинал при инцидент с

...
Антон Петров по прякор Хамстера е загинал при инцидент с
Коментари Харесай

Джипът на Хамстера паднал в 40-метрова пропаст

Антон Петров по прякор Хамстера е умрял при случай с джип нощес в Рила планина, потвърдиха от полицията в Кюстендил. Мъжът е карал джип при офроуд каране край река Илийна, като превозвал още трима души и се е преобърнал в планината над село Пастра. Спътниците му са потърпевши и по-късно откарани в болница " Пирогов ". Те са без заплаха за живота.

Цяла нощ екипи на полицията правеха оглед на мястото, което е високо в планината.

Джипът се е движел по извънредно комплициран оф роуд терен. Път не е имало - трасето е представлявало камъни и големи пропасти. Мястото е било без обсег, което е забавило подаването на сигнала за случая. Трасето е поддало в единия от секторите и транспортното средство е почнало на пропада в 40-метрова бездна, заяви Нова ТВ.

Това, което евентуално е избавили другите трима сшътници на Антон Петров е това, че те са изпаднали от транспортното средтсво. Той обаче е останал до последно зад кормилото на транспортното средство.

" Акцията беше извънредно тежка. В доста сложен регион. Заварихме Антон Петров в безсъзнание. Личеше че има тежка черепно-мозъчна травна. Вероятно счупени ребра. Джипът се е премятал надолу над 30 метра в пропастта. По пътя си се е блъснал в дърво ", съобщи Георги Ботев, избавител от Планинската избавителна работа.

Джипът към момента се намира високо в планината. Инцидентът е станал на 15 километра от основния път за Рилския манастир.

Антон Петров е знакова фигура в престъпния свят в последните няколко години. Собственик е на няколко компании. Той е един от арестуваните от групата за отвличания " Наглите ". Сочен е за доближен на някогашния консултант на ДАНС Алексей Петров. Беше и измежду обвинените по делото " Октопод ", само че преди две седмици беше оправдан.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР