Антон Кутев подаде оставка като говорител на служебното правителство. В

...
Антон Кутев подаде оставка като говорител на служебното правителство. В
Коментари Харесай

Антон Кутев вече не е говорител на кабинета, подаде оставка

Антон Кутев подаде оставка като представител на служебното държавно управление. В профила си във във Фейсбук той заяви за решението си. "Във връзка с предумишлено провокирани предизборни спекулации и воден от нежеланието си да замесвам служебното държавно управление в ненужно напрежение ви известявам, че през днешния ден подадох оставката си като представител на държавното управление пред премиера Стефан Янев ", написа той.Вчера в обществената мрежа Кутев насочи искане за оставката на Корнелия Нинова.

По-късно на брифинг в централата на "Позитано " Нинова оповести оставката си поради злополуката, която левицата претърпя на парламентарния избор и съобщи, че служебният кабинет би трябвало да си гледа рецесиите.

Вчера Нинова съобщи, че е е сюрпризирана от настояването за оставка от страна на Антон Кутев и членове на Инициативния комитет, издигнал президента Румен Радев за втори мандат.

„ За мен е изненада, че служебният кабинет ми желае оставката посредством представителя му. Не го прави на пленум, както е по правилник, а го прави обществено в качеството си на представител на служебния кабинет. Абсолютна изненада е, че Инициативният комитет ми желае оставката. Имаме писмо от социалистите в него, че ми желаят оставката. На тези две структури предлагам да не се занимават с партийно строителство “, разяснява Корнелия Нинова и посъветва служебният кабинет да оправя рецесиите, а на ИК да гледа балотажа.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР