Антон Хекимян и екпът на „Тази сутрин“ представят на зрителите

...
Антон Хекимян и екпът на „Тази сутрин“ представят на зрителите
Коментари Харесай

„Седмица на духа“ в „Тази сутрин“ по повод Великден

Антон Хекимян и екпът на „ Тази заран “ показват на феновете а bTV поредност от дълбоки диалози оттатък тематиките на злободневието във връзка един от най-светлите християнски празници. В следващото издание на наложилата се поредност „ Седмица на духа “ в студиото на най-гледания утринен блок гостуват почтени и потвърдили се в своите специалности българи – за страданието и вярата, за силата на възкресението и спасението.

След триумфа на първото издание на „ Седмица на духа “ през декември 2015, рубриката се превръна в традиция в дните към най-светлите български празници. Отвъд злободневните тематики и безредици от деня, екипът на „ Тази заран “ за следващ път реализира празничната самодейност за да насочи светлините на прожекторите към хората с идея и обръщение, и към непреходните житейски тематики.

На втори април Антон Хекимян посреща в студиото на „ Тази заран “ една от най-ярките фигури в актуалното българско кино - сценаристът и режисьор Николай Волев . За болките и вярата в най-трудните моменти водещият ще беседва с един човек, който всеки ден се сблъсква със стотици хора, които чакат пред кабинета му със свити сърца и стиснати в ръка резултати от проучвания – доктор Емануил Найденов - неврохирург в Университетската болница. Един от най-популярните български фолклорни хорове „ Космически гласове “, ловчанският митрополит Гавриил и актрисата Виолета Гиндева приказват пред феновете на bTV в навечерието на Великден за духа, културата и вярата във Възкресението.

„ Продължаваме да имаме вяра, че поредици като тази ни вършат по-човечни и ни оказват помощ да оценим значимите неща в живота. Положителната противоположна връзка от феновете на bTV потвърждава, че това е нещо в действителност значимо за българина “, разяснява водещият Антон Хекимян.

Досега в „ Седмица на духа “ са гостували редица популярни български създатели и интелектуалци като Стефан Цанев, Антон Дончев, Гинка Станчева, Хайгашод Агасян, Маша Илиева, Йосиф Сърчаджиев и други.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР