Антон Хекимян: Ето как кметът Терзиев пусна Вълка“ в кошарите

...
Антон Хекимян: Ето как кметът Терзиев пусна Вълка“ в кошарите
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Ето как кметът Терзиев пусна „Вълка“ в кошарите на общината!

Антон Хекимян: Ето по какъв начин кметът Терзиев пусна „ Вълка “ в кошарите на общината!

SafeNews видя, че общинският консултант в София от ГЕРБ Антон Хекимян още веднъж влезе в двойното си амплоа. Едновременно в ролята си на публицист и общински консултант той спретна скандално видео, което разгласява в профила си във Facebook.

То е във връзка обещаното, само че явно неизпълненото заричане от кмета на София Васил Терзиев да бъде съборен противозаконния ловджийски хотел на брега на язовир „ Искър “ на митичния предприемач Румен Гайтански – Вълка.

Антон Хекимян: Ето по какъв начин кметът Терзиев пусна „ Вълка “ в кошарите на общината! 18.08.24 16:23 ГЪРМИ РАЗКРИТИЕ! Тайни договаряния сред Русия и Украйна са пропаднали поради офанзивата против Курск 18.08.24 15:57 Линда на Кирил Петков втрещи всички! Вижте я какво направи в Рилския манастир (ВИДЕО+СНИМКИ) 18.08.24 15:33 Бойко Борисов: Легендите в никакъв случай не умират! 18.08.24 14:48 Мартин Карбовски: ЧУЖДЕСТРАННИТЕ АГЕНТИ?! Вън, да! 18.08.24 14:37

С мудна журналистическа крачка на фона на прословутото имение Антон Хекимян стартира с къса предистория. В нея той изясни, че при започване на април т.г. кметът на „ Промяната “ Васил Терзиев е почнал шумна акция за неговото срутване. И попита „ Какво е съборил Терзиев за 14 дни ли? И самичък си отговори: „ Два реда керемиди, това е! А, да и предната стена на лятната кухня на Вълка.

Хекимян продължи с въпроса: „ Затова се питаме какво тъкмо повлия на Терзиев в тези 14 дни, след което разгласи обществено пред медиите, че се е схванал с „ Вълка “, че той самичък ще събаря постройката си.

Хекимян продължи:

“Г-н Терзиев, това наподобява ли Ви на съборена постройка? Сключили сте и контракт с общинска компания наложително да събори постройката. А с каква заповед спряхте това срутване? Какво Ви даде обещание Вълка? Как по този начин му повярвахте абсолютно? Сключихте ли някакво съглашение черно на бяло или Ви го даде обещание на по кафенце? Знаели сте, че тук нищо не се събаря, за какво го крихте от софиянци месец и половина? ”, недоумява общинският консултант от ГЕРБ-СДС.

“Г-н Терзиев, тук идва и най-важният въпрос. От 29 март, когато Вие сякаш стартирате събарянето, до 11 юни, когато излиза решението на пернишкия съд, са минали съвсем три месеца – период, който е бил очакван за събарянето на съвсем цялата постройка. Защо не я съборихте? Мисля, че всички се досещаме за отговора. “Промяната ” в София продължава ”, разгневи се Антон Хекимян.

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР