Антоан Гризман започна да играе редовно като титуляр за Атлетико

...
Антоан Гризман започна да играе редовно като титуляр за Атлетико
Коментари Харесай

Гризман изведе Атлетико до успех в Севиля

Антоан Гризман стартира да играе постоянно като титуляр за Атлетико Мадрид след сделката с Барселона и стартира постоянно да вкарва. Французинът се разписа на два пъти при гостуването на Бетис и " дюшекчиите " завоюваха с 2:1. Влезлият като запаса Набил Фекир означи гола за домакините шест минути преди края. 

До през днешния ден двата тима бяха с равни точки, само че отборът на Диего Симеоне към този момент е трети след четвъртата си победа в последните пет мача. След отличното начало на сезона Бетис няма триумф в четвърти следващ дуел и стартира да губи позиции в борбата за топ 4.

Андалусийци имаха преимущество през първото полувреме и владееха топката в по-голяма част от времето, само че не сътвориха доста положения. Удар на Борха Иглесиас мина над вратата, а по-късно Облак направи две спасявания. Вратарят трябваше да се намесва и в края на първата част след удар от фал.

Малко след почивката Луис Енрике прати топката в мрежата на гостите, само че попадението бе анулирано заради засада. В 54-ата минута Гризман откри резултата непосредствено от ъглов удар. През второто полувреме Атлетико имаше по-голям надзор и в 70-ата минута стигна до второ попадение. Негов създател още веднъж бе Гризман, който получи топката от Куня и с невисок удар удвои задатъка на " дюшекчиите ".

Бетис потегли в опит да измъкне нещо от мача, а влизането на Набил Фекир в 75-ата минута оживи офанзивата на отбора. Французинът завоюва нарушаване пред наказателното поле и съумя да преодолее Облак с удара от фала. В последната минута на постоянното време Алек Морено можеше да изравни, само че ударът му с глава мина около вратата. В добавеното време пък влезлият като запаса Жоао Феликс пропусна отлична опция да се разпише.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР