Антиспин кампания по случай Деня на влюбените организира Регионалната здравна

...
Антиспин кампания по случай Деня на влюбените организира Регионалната здравна
Коментари Харесай

Антиспин кампания по случай Деня на влюбените в Разград

Антиспин акция по случай Деня на влюбените провежда Регионалната здравна ревизия в Разград, оповестиха от ведомството.

Дните на отворените порти за гратис проучване за ХИВ посредством бърз тест за жители ще се проведат до 19 февруари в постройката на здравната ревизия.
По време на акцията ще се популяризират здравно-образователни материали измежду младежите, взаимно с възпитаници от образователните заведения в Разград. Инициативите ще се проведат при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.

В сегашния миг, когато светът е насочил своите старания към превъзмогване на пандемията и всеки от нас всекидневно осъзнава, че здравето е най-голямото благосъстояние, не би трябвало да отместваме фокуса и от заболявания като СПИН, които също лишават живота на хора в дейна възраст, показват от районната ревизия.

Според изнесените данни, в Разградска област през предходната година няма болни от ХИВ/СПИН. За съпоставяне през предходните две години са регистрирани по четири случая на инфекцията.

През 2020 година в лабораториите на територията на Разградска област са изследвани общо 566 индивида. От тях 418 са били дами, а останалите мъже. Всички резултати са негативни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР