Антилопата на БГ попа Тита реши да разголи душата си.

...
Антилопата на БГ попа Тита реши да разголи душата си.
Коментари Харесай

Тита: Показвам най-скритото ми - моята душа

Антилопата на БГ попа Тита реши да разголи душата си.

Младата певица пусна нова ария, която е по-различна от досегашните й планове. Парчето носи името „ Първият човек “ и е балада, написа Монитор.

По случай премиерата му хубавицата, чието име по паспорт е Христина Христова, написа покъртителен пост в обществените мрежи.

"Точно на този ден преди три години се роди Тита. Някои я описваха като провокативна, скандална, и какво ли още не. Но истината е, че нищо не е такова, каквото наподобява.

Понякога имаме навика да съдим доста тежко. И то без да познаваме индивида насреща.

Сега избрах да покажа най- скритото ми нещо- моята душа. За тези три години израстнах доста като човек и като актьор. Чувствах доста неща, само че не можех да ги изразя. Исках да покажа доста, само че към момента не бях подготвена. Е, този миг към този момент настъпи. Горда съм да ви показва дебютния ми сингъл “Първият човек” от албума ми, който следва да чуете доста скоро. ", написа тя.

Песента „ Първият човек “ е продуцирана от Любо Киров, а с режисурата на видеото към нея се заема Валери Милев. Музиката, текстът и аранжиментът са дело на Боян Христов.

Феновете се разделиха на два лагера по отношение на качеството на плана. Последователите на Тита в обществените мрежи я възхваляват, до момента в който мнозина слушатели в YouTube не се изричат ласкаво.

„ Нищо изключително не си направила. Опитала си се да направиш нещо но много нормално наподобява всичко. След като различен ти е писал песента, не виждам по какъв начин това демонстрира каква си ти! Поредната ревлива ария, която ще сменя, когато чуя по радиото. “,

Не става! и „ Пусни някой кючек. Какви са тия умрели песни? “, са единствено част от мненията.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР