Антикризисните мерки на правителството са мерки в подкрепа на инфлацията,

...
Антикризисните мерки на правителството са мерки в подкрепа на инфлацията,
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Антикризисните мерки са мерки в подкрепа на инфлацията

Антикризисните ограничения на държавното управление са ограничения в поддръжка на инфлацията, съобщи Томислав Дончев от ГЕРБ.

„ Чухме, че това били ограничения в поддръжка на хората или антиинфлационни ограничения. Нито едното е правилно, нито другото. Това са ограничения в поддръжка на инфлацията”, сподели Дончев.

„ Всъщност ограниченията, които през днешния ден бяха препоръчани, са популизъм, безнаказаност към бъдещето и не оферират никакво колосално нарастване, а оферират един грамаден хаос”, съобщи от своя страна Деница Сачева, която беше обществен министър в държавното управление на ГЕРБ.

Тя съобщи, че би призовала българските пенсионери да не слушат сега какво им приказва държавното управление, да не се объркват в тези цифри и проценти, тъй като нищо още не е контрактувано първо сред самата коалиция. " Второ, явно, че нито едно от препоръчаните решения не е контрактувано с Националния съвет за тристранно съдействие ", сподели тя.

„ Предстоящата предизборна акция явно ще коства много скъпо на българските жители, тъй като в последна сметка те са тези, които ще платят цената за всичко, което прави четворната коалиция”, сподели и депутатът Тома Биков. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР