Антикорупционната комисия не прави нищо в този момент. Коалиционните партньори

...
Антикорупционната комисия не прави нищо в този момент. Коалиционните партньори
Коментари Харесай

Петков: Антикорупционната комисия не прави нищо

Антикорупционната комисия не прави нищо в този миг. Коалиционните сътрудници би трябвало да се обединим и да кажем, че би трябвало ново управление. Това разяснява министър председателят Кирил Петков откакто взе присъединяване в поклонението на връх Околчица във връзка отбелязването на Деня на Ботев и на починалите за свободата и независимостта на България. Относно номинациите за управителните органи - това ще бъде дълъг развой и всеки от обединението ще би трябвало да уточни собствен претендент, разясни още министър-председателят.

Дали силовият министър е подобаващ за управлението на КПКОНПИ, Петков сподели: „ Рашков се бори доста добре в този миг като министър на вътрешните работи. Аз персонално му имам огромно доверие”, уточни той. И добави: „ За самите кандидатури за КПКОНПИ нямаме никакви лица, които желаеме да споделяме. Не е добре преди да е в съгласие с съдружните сътрудници, да се приказва по медиите”, добави още той.

Петков съобщи, че няма да се направи нищо по тематиката за РСМ без Народното събрание. „ Това е решение, което би трябвало да се реши национално. Преди да вкарам този въпрос в Народното събрание, държавното управление няма да направи нищо, без тази подкрепа”, посочи още той.

„ Винаги сме подготвени да беседваме с всички наши европейски сътрудници, в случай че имат някакви оферти, които са смислени. Те би трябвало да са в рамковата позиция на България. Каквото и да се направи, аз ще мина през българския парламент”, безапелационен е министър-председателят.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР