Анти-израелските протести в кампуса на Нюйоркския университет (NYU) се превърнаха

...
Анти-израелските протести в кампуса на Нюйоркския университет (NYU) се превърнаха
Коментари Харесай

Бунтове в Ню Йорк: Анти-израелски агитатори хвърлят бутилки по полицията в Ню Йорк, образуват човешка верига на фона на масови арести

Анти-израелските митинги в кампуса на Нюйоркския университет (NYU) се трансфораха в принуждение в понеделник вечерта, когато стачкуващи замеряха бутилки по полицейски чиновници, които бяха изпратени на мястото, с цел да разпилян огромна непокорна навалица, споделиха чиновници.

Заместник-комисарят по интервенциите на нюйоркската полиция Каз Дотри разгласява видео на X, взето от емисия с вести онлайн, показващо няколко хвърляни във въздуха бутилки по полицията.

Нюйоркската полиция вмъкна графика във видеото, показваща четири хвърлени бутилки на назад във времето, до момента в който кореспондент на ABC7 разказва разиграващите се безредни подиуми.

Нюйоркската полиция източници удостоверяват, че 133 стачкуващи са били задържани на митинга на Нюйоркския университет нощес, като полицията е употребила ципове и гъвкави маншети, с цел да изведе протестиращите от кампуса. Те са били отведени в рейс до полицейския щаб, където са били упрекнати в нарушение на границата, споделиха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР