Анти-израелските активисти крещят онлайн за хаоса, който техните протести срещу

...
Анти-израелските активисти крещят онлайн за хаоса, който техните протести срещу
Коментари Харесай

Анти-израелски протестиращи се хвалят онлайн с арести, създаващи хаос по мостовете и тунелите в Ню Йорк: „Перфектно изпълнено“

Анти-израелските деятели крещят онлайн за хаоса, който техните митинги против мостове и тунели предизвикаха на Голямата ябълка на Понеделник, възхвалявайки разрушителните старания, които предизвикаха неудобства на доста нюйоркчани, като „ съвършено изпълнени “.

Протестите „ Затворете го за Палестина “ – които наводниха три моста и тунела Холанд в Долен Манхатън сутринта – се оповестява, че са водени от групи, в това число локалната глава на Демократичните социалисти на Америка, Еврейски глас за мир и Палестинско младежко придвижване.

Публикация в Instagram на палестинското младежко придвижване по-късно се похвали, че левите стачкуващи са затворили Манхатън и са натрупали повече от 400 ареста - за огромна наслада на техните коментатори, които явно не са били озадачени от това какъв брой главоболия разрушителното събитие е предизвикало постоянна работа Джоус.

„ Запушваме артериите на града и си връщаме мостовете и тунелите – които се финансират от нашите налози и цени – в символ на солид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР