Антарктика е студен и недостъпен континент. Почти никой не е

...
Антарктика е студен и недостъпен континент. Почти никой не е
Коментари Харесай

Антарктика и пазителите на Атлантида, които наблюдават поведението на човечеството

Антарктика е леден и недосегаем континент. Почти никой не е сигурен за тайните му. Само от време на време, учените съумяват да вдигнат завесата на тайнствеността и да погледнат под ледения шелф.(Антарктика и Пазителите на Атлантида, които следят държанието на човечеството)Въпреки това, освен учените са показали своите теории за мъчно наличния континент. Някои тайни теоретици са уверени, че Антарктика е населявана и точно нейното „ локално население ” не разрешава да се изследва континента.Също по този начин се има вяра, че съществуват “пазители на Атлантида ”, които наблюдават деликатно държанието на човечеството на планетата и в подобаващ миг поправят обстановката, която е изляза отвън надзор.

 6ccec20463d791ffc965b847df1fe59f - Антарктика и пазителите на Атлантида, които следят държанието на човечеството
Наскоро Disclose удостовери информацията, че Антарктика е обитаема и има тайнствени същества живеещи там, които защищават човечеството и нашата планета. Също по този начин, задачата на “пазителите на Антарктида ” е да защитят тайните на човешката раса и да попречат на хората да изоставен Земята.Някои уфолози са уверени, че леденият континент е непозната база. Различни находки ускоряват тяхната убеденост. Снимките на покритата със сняг повърхнина на континента разкриват върховете на няколко здания, които по форма са очевидно наподобяващи пирамидите на Египет. Според специалистите, това изобретение е директно доказателство за обитаемостта на Антарктика в антични времена.Планирано е изпращане на група учени от Съединени американски щати и Европа до антарктическите пирамиди, само че експедицията по този начин и не се организира по необявени аргументи. Трябва да се означи, че за първи път, за тайнствените пирамидални здания на континента стартира да се приказва преди 4 години.
Служители от огромните страни в света са посетили територията на Южния полюс. На тайнствения континент е подписан Междуправителственият контракт, че за 35 години напред, териториите на Антарктика са затворени за визити от частни кораби и други, неправителствени експедиции. Проучването на покрития със сняг континент е допустимо единствено с позволение на една от страните, подписали формалното съглашение. От авторитетните публични фигури, взели участие в тази среща в Антарктика, са някогашният американски президент Барак Обама (Barack Obama), Джеймс Клепър (James Clapper), Джон Кери (John Kerry) и съветският патриарх Кирил (Кирил Московски).Според наличните данни от Националната научна фондация на Съединени американски щати, най-важните наземни артефакти се съхраняват от „ антарктическите пазачи ”. Информаторът от фонда неведнъж е съобщавал за огромно количество злато, което държавното управление на Съединените щати е доставило на континента с незнайни цели.Също по този начин, измежду феновете на теорията за “световна интрига ” има мнение, че държавните глави от дълго време са наясно с това, което се случва на Антарктика, само че деликатно прикриват тази информация.През 2016 година, фамозното издание на УикиЛийкс (WikiLeaks) разгласява към двадесет фотоси на странни светлинни фрагменти на повърхността на Антарктика, които сътвориха още един “порив ” към едва изучения континент.Снимките ясно демонстрират области, които блестят под снега и леда. Подобни облици също удостоверяват действителността на теорията за съществуването на живот на Антарктика, или по-скоро в нейните дълбини.

 Atlantida7 - Антарктика и пазителите на Атлантида, които следят държанието на човечеството
Фактът, че отдавна „ пазителите на Атлантида ” съществуват в покритите с лед територии, се пробва да бъде потвърден и от съветски виртуален уфолог. Изследвайки фотосите на заснежените планини на континента благодарение на Гугъл Earth, индивидът съумява да види извънземен транспортен съд, който се е разрушил преди няколкостотин или може би хиляди години.Потребителят допуска, че никой не е виждал кораба преди, защото е затрупан с пълен пласт сняг. В момента, заради световното стопляне, снежната завивка на Антарктида интензивно се размразява и извънземният уред се появява на повърхността. По-рано, различен виртуален уфолог разкрил необичайно завършен обект в планински регион на Антарктика. Очертанията на обекта приличали на общоприетите параметри на НЛО. Други фенове на извънземните допускат, че това може да е входът към обитаемата сърцевина на континента.От исторически източници е известно, че Хитлер и Третият Райх се интересували интензивно от земите на Антарктида. Има доказателства, че немски специалисти, през 1939 година, разкрили нещо на континента, което е ясно напътствие за обитаемостта на континента. Изследователите са научили, че под леда има неразучени топли кухини, в които евентуално има рационален живот.След края на Втората международна война, някои даже допускат, че Третият Райх към момента съществува и се свързва със своите „ настойниците ” за по-нататъшно съдействие, както и основаването на тяхна база на територията на Южния полюс. Имало е и мнение, че точно там, германците са направили основаването и тестването на самолети от плосък вид.Има и по-ранни доказателства, че Антарктика е била населявана в древността. Съществува карта на адмирал Пири Реис, която е на повече от петстотин години. На нея е изобразена територията, която е покрита с растителност и е населявана. Историците допускат, че нашите предшественици са посещавали континента повече от един път.Специалистите, интересуващи се от тайнствения континент Атлантида, допускат, че актуалният континент и Южен полюс са единствено част от изчезналия континент. Изследователите считат, че е евентуално „ пазителите на Антарктида ” да са потомци на изгубената цивилизация на атлантите, които са живели на Атлантида.Не е известно сигурно, дали Антарктика е населявана или е просто още една мислена доктрина, а може би, това са очакванията на учените. Възможно е в близко бъдеще тайнственият континент да покаже на човечеството тайните си, предпазени до този миг.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР