Антарктида е видян за пръв път през 1820 година от

...
Антарктида е видян за пръв път през 1820 година от
Коментари Харесай

Извънземни бази или криокамери? Какво са открили учените в ледовете на Антарктида?

Антарктида е забелязан за пръв път през 1820 година от съветска експедиция, ръководена от Фадей Белингсхаузен и Михаил Лазарев. Този бял континент, затрупан с три километров мразовит пласт, притегля вниманието със своята неразучена и мистериозна природа.Средната годишна температура на него доближава -25 ºС, през зимата пада до -90 ºС, а ураганите доближават такава мощ, че даже най-надеждното съоръжение се скапва. Може би по тази причина теоретиците на конспирацията по цялата планета избраха Антарктида като нов „ дом “ за извънземни, оживели нацисти и преадамити – расата на свръхчовеците.Кори ГудИзследовател от Съединените щати Кори Гуд счита, че под ледовете на Антарктида има криокамери, в които спят преадамитите -раса, предшестваща хората на Земята, или извънземни, които се интересуват от „ освобождението “ на човечеството от игото на тайнствена скрита организация, която носи доста имена.

 Кори Гуд
Кори ГудСамият Кори Гуд твърди, че когато е бил на шест години, е бил отведен от вкъщи си от американското държавно управление. Твърди се, че момчето е откарано във военновъздушната база Форт Уърт в Тексас, където дружно с триста души са минали някакъв тип „ образование “. След образованието си той „ работи “ 20 години в Тайната галактическа стратегия на Съединени американски щати (SSP), която се занимава с връзките с няколко извънземни раси.По незнайна причина след 20 години работа паметта му е изтрита и бива уволнен. Самият Кори Гуд твърди, че паметта му се връща под формата на избрани видения или прозрения. И едно от тези прозрения е информация за криокамерите на античните хуманоиди (авиани), които се намират под леда в Антарктида. Ако се разсънят, човешката история ще се промени вечно.
Всяка активност на хора в Антарктида от поддръжниците на Кори Ууд се възприема като интрига. Независимо дали еколозите показват концепцията за напръскване на воден прахуляк над континента, с цел да се замразят ледовете от горната страна и по този метод да се предотврати топенето на ледниците, или патриархът на Руската православна черква Кирил идва в Антарктида, на всички места се вижда скрит план.В доста връзки историите на Кори Гуд се основават на разкритията на „ жертвата на конспирацията “ Фил Шнайдер, инженер по разрушение, който е работил за държавното управление на Съединени американски щати в края на 20-ти век, с цел да помогне за построяването на подземни бази за нуклеарната стратегия.През 1995 година той ненадейно “избухна ” в поредност от лекции за извънземни, които също имат своите бази подземен.() В своите лекции той сподели, че през 1979 година в щата Ню Мексико покрай град Дълси по време на строителни работи военни и служащи са се натъкнали на извънземни, които са ги нападнали и са унищожили отряд от 60 души.Самият Шнайдер оцеля по знамение: бил ранен от изстрел от извънземно оръжие, гърдите, краката и пръстите му били изгорени. Но един от военните го бутнал в асансьора, подреди му да се качи горе и това му избави живота. Шнайдер разказа извънземните като „ извънредно миризливи “ двуметрови сиви хуманоиди.На срещи ()с запалянковци Шнайдер сподели, че на планетата Земя има 1 477 подземни бази, а Съединени американски щати харчат една четвърт от бюджета на страната за тяхното поддържане; 129 бази се намират в Съединени американски щати. Очевидно доста от извънземните бази може да се намират в Антарктида. Шнайдер твърди, че всички бази са издигнати благодарение на извънземна технология и са свързани с тунели.Невъзможно е да се откри дали инженерът е споделил истината или пръстите му са били откъснати по време на някаква подготвителна задача: две години по-късно той е умря от инсулт. След гибелта на Шнайдер потеглят клюки, че е погубен – удушен с катетър.Истинската АтлантидаЗа да бъдем почтени би трябвало да се отбележим, че откривателите, които се надяват да открият следи от антични цивилизации в Антарктида, не са толкоз неправилни. Разбира се, те разчитат освен на творбите на Платон, който е сложил атлантическия остров в океана оттатък Гибралтар, само че и на антични карти, на които Антарктида е изобразена като голям южен континент.През 1929 година група историци намират удивителна карта, нарисувана върху кожа от газела. Изследванията демонстрират, че тя е същинска и е нарисувана през 1513 година от Пирѝ Реѝс, прочут адмирал от турската флота през 16-ти век.

 1 bazy inoplanetjan ili kriokamery spjashhih chto 600x515 - Извънземни бази или криокамери? Какво са разкрили учените в ледовете на Антарктида?
Реѝс, в превод от турски значи “председател ”, “водач ” – в предишното по този начин са наричали капитаните на кораби. Тоест – Капитан ПириКартата на Пири Реѝс изобразява западния бряг на Африка и Северния бряг на Антарктика, който е нарисуван в съвършени елементи. Въпреки цялата тайнственост на картата, най-объркващ е не въпроса по какъв начин е съумял Пири Реис да нарисува точна карта на Антарктика 300 години преди откриването й, а за какво на картата е нарисуван не брегът, избран от ледовете, а този под него.
Турския военачалник написа в серия бележки върху картата, че той е копирал информацията за нея от огромен брой други карти, някои от които са от 4-ти век преди Христа и по-рано.Дори и съгласно най-оптимистичните прогнози за последно световно стопляне, някой би трябвало да е картографирал Антарктика преди 6.000 години. Каква цивилизация е била способна на такова нещо тогава, откакто географската дължина се употребява в нашите географски карти единствено от втората половина на 18-ти век??Други карти, датирани от много по-ранни интервали, слагат географски обекти на точните им географски дължини. Примери са портоланът на Дулцерт от 1339 година, картата на Зенон от 1380 година, картата на света на Оронтей Финей. В този аспект забавна се оказва и китайската карта, копирана от по-стар оригинал върху каменна колона през 1137 година. Тя включва прецизна информация за географските дължини, има мрежа от паралели и меридиани и при съставянето и е употребена сферична тригонометрия.При по-внимателно изследване се оказва, че има толкоз доста общи особености с картите от Европа и Близкия изток, че изцяло допустимо и разумно е всички те да произлизат от общ източник.Тогава изцяло евентуална става и теорията, че този източник е цивилизация, необикновено антична и непозната до през днешния ден, само че с равнище на развиване най-малко колкото нашето, аналогично техническо ниво, сходни способи и равностойни математически знания.Следвайте тъкмо координатите!През 21 век, с появяването на GPS, стана съвременно да се намират разнообразни странни предмети и структури. Такива артефакти има на картите на Антарктида. Например, при координати 54 ° 39’44,6 ″ юз. 36 ° 11’42,5 ″ з.д. можете да намерите “торпедо ”, което се удря в планината отляво и се търкулнало надолу по ската. На координатите 79 ° 58’38,1 ″ ю.с. 81 ° 57’44,4 ″ з.д. можете да намерите пирамида, която се демонстрира отдолу под леда, и тук (75 ° 0’46,98 ″ ю.ш. 0 ° 4’52,71 ″ изток) има град затрупан със сняг, от който се виждат единствено върховете на неразбираеми структури.На координатите 66 ° 14’48.9 ″ Ю 100 ° 40’12.0 ″ И, можете да намерите “входа ” към подземния Атлант, на (66 ° 33’02.9 ″ S 99 ° 50’37,0 ″ И) картата ни води до още един “портал към царството на Атлантите ” можете ясно да видите очертанията на НЛО или черен купол.

 3 bazy inoplanetjan ili kriokamery spjashhih chto 600x364 - Извънземни бази или криокамери? Какво са разкрили учените в ледовете на Антарктида?
От друга страна, всички тези сателитни фотоси може да са единствено част от някаква игра, предопределена да подхрани интереса към континента. Други считат,че антарктическите извънземни богове, основали човечеството, също могат да бъдат от изгода за някого. Например като разпръскване от нещо доста по огромно. В последна сметка, лековерните хора са по-лесни за ръководство.Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР