Ансамбълът ни по художествена гимнастика замина рано тази сутрин за

...
Ансамбълът ни по художествена гимнастика замина рано тази сутрин за
Коментари Харесай

Грациите: Отиваме за медали, но не сме машини

Ансамбълът ни по художествена гимнастика отпътува рано тази заран за Минск, където от 4-ти до 6 август ще се организира международна купа от сериите „ Чалъндж ”, оповестява beautyinsport.com. Припомняме, че това е втората по категория конкуренция, откакто напролет се организираха най-силните четири международни купи – София, Песаро, Баку и Ташкент.

Момичетата на Весела Димитрова и Михаела Маевска – Симона Дянкова, Лаура Траатс, Ели Бинева, Теди Александрова и Мадлен Радуканова с запаси Стефани Кирякова, Камелия Стоилова и Анна Шивачева, досега имат три златни медала в многобоя от четири международни купи.

Нашите завоюваха Песаро, Баку и София, а останаха със сребро в Ташкент. След това не участваха в „ Чалъндж ” надпреварите в Портимао, Гуадалахара и Берлин.

„ Не мога да давам обещание медали. Разбираме, че упованията на хората са огромни, само че тимът е млад. Иска ми се да бъдат спокойни, тъй като и девойките са в стрес. Мисля, че нещата ще се получат ”, разяснява пред БТВ на тръгване Весела Димитрова.

За Минск отпътуваха и двете ни най-хубави девойки в самостоятелното – Невяна Владинова и Катрин Тасева. „ Миналата седмица бях на съревнование в Полша – Световните игри. Мисля, че беше потребно, само че към момента не бях подготвена.

Очакванията са много по-големи в последно време, по-трудно е, само че не сме машини, случва се и при нас да бъркаме. Гледаме да не се разстройваме, учим се от грешките ”, сподели Неви.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР