Ансамбълът на България за жени пристигна тази сутрин в Баку

...
Ансамбълът на България за жени пристигна тази сутрин в Баку
Коментари Харесай

Ансамбълът на България за жени проведе първа тренировка в Баку

Ансамбълът на България за дами дойде тази заран в Баку за присъединяване на Европейското състезание по художествена гимнастика, след което направи първа подготовка в Националната гимнастическа сцена в столицата на Азербайджан.

Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Радина Томова ще стартират конкуренцията на 20-и май (събота), когато ще борят за медали в многобоя и в отборното класиране, както и за място на финалите на обособените уреди в неделя.

Възпитаничките на Весела Димитрова и Михаела Маевска останаха без отличие на континенталния шампионат предходната година в Тел Авив, завършвай четвърти в многобоя и с четвърто и шесто място на финалите на обособените уреди. След това обаче те се реваншираха пред родна аудитория и станаха шампионки в многобоя на Световното състезание в София 2022, осигурявайки си квота за Игрите в Париж 2024.

Официалната подиум подготовка на българския отбор е на следващия ден от 20.00 до 20.15 часа локално време дружно с отбора на Германия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР