[Anno Zero] През 2016-та година дизайнерът ни представи не само

...
[Anno Zero] През 2016-та година дизайнерът ни представи не само
Коментари Харесай

Anno Zero LTD – офисът, в който да ходиш по чехли

[Anno Zero] През 2016-та година дизайнерът ни показа освен офиса на своята компания Anno Zero, само че и правилата, от които доста от работодателите в България могат да се поучат – да вземем за пример схващането, че офисът е място, в което би трябвало да можеш да вървиш по чехли. Работодателите, твърдо решен е Илиев, би трябвало да дават работната атмосфера, която да разрешава независимост на духа по този начин, както го прави и уютът на дома. Над 8 часа от всекидневието, над 50% от времето, в което сме будни, прекарваме седнали в неуместни, неергономични столове, сложени в сиви и безизразни офиси, които извършват едничката цел да угнетен всяко възприятие за благополучие и позитивизъм в нас. Не приказваме за творчество – то е мъртво от мига, в който отворим очите си заран, тъй като знаем, че ще отидем на място, където ще следят и управляват целият поток на данни от компютрите ни, всяка стъпка и позвъняване ще се проследят, а " шефът " е посветил живота си на задачата да изскочи зад тила ти с ехидна усмивка и натрапчиво размахан пръст. И ще бъдеш съден. За ползите си, за метода по който обичаш да прекарваш свободното си време, поради твоя ритъм и нрав на работа. Защото си друг.

[Anno Zero]
Интериорният дизайн, настояват от Anno Zero, не е просто купчинка красиви картинки, а комплициран механически и графичен инструмент; той взема решение проблеми, които засягат всички ни: защищава от болки и хронични болести с ергономия, дава ни онази дребна, сигурна и топла химера, която с верните цветове и пропорции ни облекчава от напрежението, неизбежно натрупван в днешният подлудял свят. И както положителният дизайн може да ни отпусне и лекува, по този начин неприятният – или неналичието на дизайн – разболява и вреди.

[Dibla]

Цената на изданието е 90 лева с включена доставка. Сумата се заплаща при приемане от пощальон.

За да поръчате Годишния азбучник на Дибла " Най-доброто от интериорния дизайн за 2016 ", би трябвало единствено да ни изпратите имейл на, в който да посочите вашите адрес за доставка, имена и телефон за връзка.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР