Анкетна комисия към парламента ще проверява твърденията на Николай Колев

...
Анкетна комисия към парламента ще проверява твърденията на Николай Колев
Коментари Харесай

Анкетна комисия в парламента ще провери твърденията на Николай Колев - Босия

Анкетна комисия към Народното събрание ще ревизира изказванията на Николай Колев - Босия за злоупотреби при приемането на книжки, поради които той повече от месец гладува, сподели през днешния ден по Би Ти Ви министърът на вътрешните работи Валентин Радев. Днес, дружно с ръководителя на Народното събрание, той е посетил Колев в дома му.

По-рано беше обявено, че Цвета Караянчева е очаквала Босия в кабинета си, само че той не е пристигнал на плануваната среща. В анкетната комисия ще бъдат включени и двама посочени от Николай Колев представителите. Радев изрази мнение, че до гладната стачка се е стигнало поради неверна връзка.

Вътрешният министър уточни, че до месец би трябвало да има резултат от инспекцията на комисията и изрази вяра, че Николай Колев ще приключи гладната си стачка.

По-рано през днешния ден Босия даде конференция, на която изиска президентът да провежда кръгла маса от жители, които да заменят политиците. Нейната задача би трябвало да бъде основаването на процедурите за образуване на програмен парламент и сформиране на програмно държавно управление, които да заменят сегашните две институции.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР