Анкета на списание “Тайм”, в която бяха подадени 3,3 милиона

...
Анкета на списание “Тайм”, в която бяха подадени 3,3 милиона
Коментари Харесай

Зеленски избран от “Тайм” за най-влиятелната личност на годината

Анкета на списание “Тайм”, в която бяха подадени 3,3 милиона гласа, разгласи украинският президент Володимир Зеленски за най-влиятелна персона на 2022 година. пет % от гласувалите читатели показаха украинския водач като най-значима социална фигура за годината.

По-рано Зеленски сподели за списанието, че осъзнава отговорността, която носи,  когато целия свят го гледа. Той акцентира, че когато човек се трансформира в знак, е дляжен да работи “така, както би трябвало да го прави държавният глава”.

Преди началото на войната имаше много скептични гласове по отношение на качествата на някогашния артист като водач, само че доста скоро след нашествието на руснаците Зеленски сподели, че има способността освен да сплоти и поведе своята нация, само че и да убеди други държавни управления в смисъла на битката на украинския народ и общата изгода от материално подкрепяне на съпротивата му против агресора.

Зеленски безусловно за седмици се прочу с ежедневните си прочувствени обръщения в обществените медии, с отхвърли да напусна нападнатата украинска столица и с пламенните си речи онлайн пред непознати държавни управления и законотворци.

В тройката компания на украинския водач вършат други две доста значими фигури, непряко свързани с битката на украинците – милиардерът и бизнесмен Илън Мъск, който оказва скъпа помощ в региона на достъпа до информация (3,5% от гласовете) и английският министър председател Борис Джонсън (3,4%), който е корав покровител на украинската идея и прави всичко по силите си Британия да оказва възходяща военнотехническа помощ на Украйна.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР