Анита Мурджани, преживяла нещо, което повечето от нас никога няма

...
Анита Мурджани, преживяла нещо, което повечето от нас никога няма
Коментари Харесай

Жена, почина от рак, но се завърна здрава "от друго измерение" ВИДЕО

Анита Мурджани, претърпяла нещо, което множеството от нас в никакъв случай няма да изпитат. Тя била диагностицирана с рак, живеела с него, умряла от него, по-късно се съживила и се завърнала здрава вкъщи.

Мурджани се борила с лимфома на Ходжкин в продължение на четири години, когато се събудила една заран и въобще не можела да се движи. Съпругът й я откарал по неотложност в болничното заведение и била диагностицирана с лимфом 4В степен. Органите й изключвали и лекарите вярвали, че има единствено 36 часа живот. В последна сметка тя припаднала в кома.
Въпреки това тя към момента била наясно какво се случва към нея. Тя можела да чуе брачна половинка си във фоайето и да следи диалозите му с лекарите. Тя можела да види брат си обезверено да се пробва да се качи на аероплан в Индия, с цел да може да пристигна и да я види за финален път в болница в Хонг Конг. Освен това тя осъзнала нещо напълно друго.

„ Всъщност прекосих “в друго измерение. Обзе ме възприятие на цялостна обич. Също по този начин почувствах изключителна изясненост за какво имам рак, за какво въобще влязох в този живот, каква роля играеха всички членове на моето семейство в живота ми в общата скица на нещата и по какъв начин животът като цяло е организиран.

Яснотата и разбирането, които получих в това положение, са съвсем неописуеми. Думите не могат да опишат прекарването. Бях на място, където осъзнах какъв брой доста още неща има, които не можем да си представим в нашия тримерен свят.

Разбрах какъв подарък е животът и че бях заобиколена от любящи духовни същества, които постоянно бяха към мен, даже когато не го знаех, “ споделя тя.

Тя умряла, по-късно се върнала към живота. И имало още повече изненади. Ракът напуснал тялото й и тя напуснала болничното заведение здрава. Лекарите не можели да повярват.
„ Лекарите бяха доста комплицирани, само че ми споделиха, че това би трябвало да е бърза реакция на химиотерапията. Тъй като те самите не можеха да схванат какво се случва, ме накараха да мина тест след тест и аз прекосих всичко това с чест.

Издържането на всеки тест ми даде още повече благоприятни условия! Направиха сканиране на цялото тяло и защото те не можеха да повярват, че не са разкрили нищо, накараха рентгенолога да го направи още веднъж!

Много хора, които са претърпели покрай гибелта, разказват нещо сходно на това, което Мурджани споделя, само че тя наподобява е пътувала някъде, докъдето доста от нас в никакъв случай няма да стигнат, до момента в който не се променим.

Когато се научите да обичате и цените себе си, можете да изпитате част от парадайса! В това видео Анита Мурджани споделя за прекарването си от близката гибел с лимфом и по какъв начин тя ѝ е помогнала да разбере на какво могат да ни научат нашите болести и какво в действителност има най-голямо значение в живота ни.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР