Ани Хокинс-Търнър е известна като жената с най-големите гърди в

...
Ани Хокинс-Търнър е известна като жената с най-големите гърди в
Коментари Харесай

Жената с най-големите естествени гърди в света

Ани Хокинс-Търнър е известна като дамата с най-големите гърди в света. Тя постоянно приказва за компликациите при израстването с такива големи гърди, само че това не ѝ пречи да успее в живота.

Ани, родена на 22 декември 1956 година, е култ модел от Атланта, Джорджия, САЩ. Тя избира своя артистичен псевдоним Норма Стиц за работата си. Омъжва се за военновъздушния чиновник Алън Търнър, който е с 20 години по-възрастен от нея, само че почива през 2005 година

Алън предизвиква Ани да се възползва оптимално от тялото си и в последна сметка тя създава уебсайт, който стартира да ѝ носи съществени доходи. Привличайки доста мъже, тя има над милион клиенти и прави над 50 хиляди $ единствено за година.

Тя също има две деца, само че по този начин и не съумява да кърми нито едно от тях, поради положението си. Ани държи върха на Гинес за най-големи естествени гърди, което прави намирането на сутиен за нейния размер напряко невероятно. Затова, вместо със сутиени, върви единствено с еластични рокли.

Гърдите на Ани Хокинс-Търнър са с размер 102ZZZ и тежат по 30 кг. всяка. Бюстът ѝ стартира да пораства още на петгодишна възраст, на девет към този момент носи размер 36D.
 Ксилофагия в деяние - дамата, която от 20 години яде тоалетна хартия всеки ден
Жената, която от 20 години яде тоалетна хартия всеки ден

Как и за какво го прави

Ани споделя, че когато е била тийнейджърка, се е борила с обстоятелството, че гърдите ѝ просто не стопират да порастват.  " Най-накрая бях диагностицирана с гигантомастия - положение, което включва муден, напредничав напредък на гръдната тъкан, заради което гърдите ми не престават да порастват даже през днешния ден. "

Лекарите поучават Ани да си направи интервенция за понижаване на бюста, само че тя отхвърля. " Не желая да се меся на природата, която си знае работата. Когато гърдите ми растяха, мускулите на гърба ми се развиваха и ги поддържаха ", споделя още тя пред The Sun.

Въпреки триумфа, който ѝ носят гърдите ѝ, посредством който може да си разреши да изпрати децата си в лицей и да живее разточителен живот, Ани продължава да се сблъсква с ежедневни насмешки.

Неудобният портрет на женствеността, резониращ към този момент четири десетилетия

Тъжно настоящ и до през днешния ден

Още през 2011 година в изявление за This Morning с Филип Скофийлд и Джени Фалконър, тя приказва за това по какъв начин хората често са изключително жестоки с нея, поради метода, по който наподобява.

" Когато излизам от вкъщи си, би трябвало да мисля какъв ще бъде денят ми и кой ще ме нападне през днешния ден. Всеки ден някой, който не ме познава, ме нервира. Подиграват ми се, а няма за какво. Аз съм човек като всички останали ", разкрива тогава Ани.

Допълва, че се усеща благословена по разнообразни способи от другите и е над непознатото мнение по въпроса, само че отношението на близките към нея, се е отразило много зле на сина ѝ, тъй като хората не престават да се взират в гърдите ѝ.
 Келси Хатчър - дамата с двойна матка, която забременя по извънреден метод
Жената с двойна матка, която забременя по извънреден метод

Лекарите даже нямат термин за тези бебета

Тя изяснява и как докато пораства е била унизена, че е носила сутиен толкоз рано. " Не знам какъв размер бях. Просто бях огромен. Единственото нещо, което си припомням за тези сутиени е, че бяха памучни и стърчаха като футболни топки. Още тогава разбрах, че съм друга. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР