Ани Арутюнян е назначена за заместник областен управител на област

...
Ани Арутюнян е назначена за заместник областен управител на област
Коментари Харесай

Ани Арутюнян е новият заместник областен управител на Видин

Ани Арутюнян е назначена за заместител регионален шеф на област Видин със заповед на министър-председателя от 19.07.2023 година и през днешния ден публично встъпи в служба.
Областният шеф Иво Атанасов, поздрави Ани Арутюнян за назначението й на поста, пожела й триумф в новото начинание и задоволеност от работата. Ресорите, за които ще дава отговор заместител регионалният шеф са опазване на здравето, обществена политика, обучение и просвета, просвета, спорт и юношески действия, туризъм и трансгранично съдействие в подтекста на стратегиите Румъния-България и България-Сърбия.
„ Заедно със своите сътрудници и екипът на регионална администрация ще се концентрирам върху създаването и реализирането на планове, ориентирани към възстановяване на инфраструктурата, опазването на здравето, образованието и икономическото развиване на региона ”, сподели Ани Арутюнян. Тя акцентира, че ще вложи всички старания и познания за възстановяване на връзката сред жителите на област Видин с централната власт.
Арутюнян е израснала във Видин, където приключва СУ „ Цар Симеон Велики ”. Доктор е по политология, магистър - политология, основен специалист стратегии и планове в ЦИОП-УНСС и хоноруван учител в катедра „ Политология ” в УНСС. Притежава богат опит в създаването на просветителни и проучвателен планове в областта на предприемачеството, ориентирани към дребни и междинни предприятия, както на национално, по този начин и на интернационално равнище.
Ани Арутюнян е майка на 3 деца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР