Английското подразделение на SEAT анонсира специална лимитирана серия на спортната - CUPRA

...
Английското подразделение на SEAT
анонсира специална лимитирана серия на
спортната - CUPRA
Коментари Харесай

CUPRA Ateca с лимитирана серия във Великобритания

Английското поделение на SEAT анонсира специфична лимитирана серия на спортната - CUPRA Ateca Limited Edition, в която ще бъдат включени единствено 100 автомобила. Едва 20 от тях обаче ще бъдат оборудвани със специфичната спортна изпускателна система, дело на специалиста в региона Akrapovic.

На цена от 42 120 британски, CUPRA Ateca Limited Edition идва с двулитров, четирицилиндров TSI бензинов мотор, който в комбинация със седемстепенната си роботизирана DSG предавателна кутия и 4Drive системата за задвижване на четирите колела, е в състояние да форсира автомобила от 0 до 96 км/ч за единствено 4.9 секунди. Максималната скорост на придвижване на колата е 245 км/ч.

Версията на CUPRA Ateca Limited Edition с изпускателната система на Akrapovic, която е оценена на 45 120 лири, идва с преимущество не само във връзка с звука, само че и на общото тегло, с намаляване от 7 кг.

В оборудването на представителите на лимитираната серия са включени също така специално създадени 20-цолови алуминиеви джанти, нов заден спойлер, както и особено цветово осъществяване на капаците на външните огледала, нова спирачна система и други.

От британското поделение на SEAT са предвидили опция и за интегрирането на тунинг пакет за двигателя на CUPRA Ateca Limited Edition, дело на ABT, като крайният резултат тук е увеличение на оптималната мощ до 350 конски сили и на оптималният въртящ миг до 440 Нм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР