Английското подразделение на Dacia обяви, че компанията вече приема заявки за закупуването

...
Английското подразделение на Dacia обяви,
че компанията вече приема заявки за
закупуването
Коментари Харесай

Обновената Dacia Duster получи и лекотоварна версия

Английското поделение на Dacia разгласи, че компанията към този момент приема поръчки за закупуването на напълно новата лекотоварна версия на обновената версия на хитовия SUV модел Duster- Duster Commercial.

От Dacia споделят, че Duster Commercial предлага още по-добра еластичност и функционалност в гамата на марката, които идват в резултат на отстраняването на задните седалки и предпазни колани, оформянето на изцяло равен под на товарното поделение, допълнителното тониране на задните стъкла и обезопасяването на товара.

В резултат на нанесените конструкционни промени, Dacia Duster Commercial предлага товарна вместимост от до 1623 литра, както и товароносимост от до 503 кг.

Dacia Duster Commercial, която се предлага на цена от 12 795 британски лири, е налична за поръчка във версии с бензинов и дизелов двигател, роботизирана EDC автоматична предавателна кутия, опция за изпълнение във версия с четири задвижващи колела и други.

От Dacia подчертават и върху това, че Duster Commercial е най-достъпното 4х4 предложение в групата на лекотоварните коли на територията на Англия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР