Английският шампион Манчестър Сити планира да инвестира над 300 милиона

...
Английският шампион Манчестър Сити планира да инвестира над 300 милиона
Коментари Харесай

Манчестър Сити вади нови 300 милиона за големи обновления на Етихад

Английският първенец Манчестър Сити възнамерява да влага над 300 милиона паунда в реорганизация на една част от своя стадион „ Етихад “, оповестява Daily Mail. Ръководството на „ жителите “ желае да разшири второто равнище на едната си естрада със 7700 спомагателни места, като по този метод общият потенциал на оборудването ще доближи до към 61 000 места.

Плановете за преустройството включват още построяването на хотел, затрупан почитател парк, нов феншоп и музей, като всички те също би трябвало да са в кампуса на стадиона. Очаква се с тези проекти, общото финансиране от страна на притежателите на клуба в развиване на инфраструктурата на Ман Сити да доближи до 1 милиард паунда. Това включва предходни вложения в стадиона, а също по този начин в базата на отбора и публичните центрове към „ жителите “.

Шефовете на Манчестър Сити към този момент са провели съвещания с локалната общественост и в този момент се чака да бъдат подадени документите за обезпечаване на позволение. Ако всичко върви по проект, то същинската работа би трябвало да стартира през ноември, а разширението на стадиона да бъде приключено за сезон 2024/2025. Смята се, че останалите строителни действия ще приключат година по-късно.

The Rebuild. [via ]
— City Xtra (@City_Xtra)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР