Английският шампион Манчестър Сити е набелязал заместника на своя капитан

...
Английският шампион Манчестър Сити е набелязал заместника на своя капитан
Коментари Харесай

Ман Сити си избра заместника на Фернандиньо

Английският първенец Манчестър Сити е набелязал заместника на своя капитан Фернандиньо. Както е известно, договорът на 36-годишния бразилец изтича през лятото и се чака той да си тръгне от „ Етихад “. Затова шефовете на клуба към този момент преглеждат за състезател за неговата позиция, като са се спрели на халфа на Спортинг Лисабон Матеус Нунеш, твърди „ A Bola “.

23-годишния бразилец с португалски паспорт е към този момент трети сезон в Спортинг и се показва на доста високо равнище. До момента той има на сметката си 6 гола в 92 мача за клуба, а мениджърът на „ жителите “ Хосеп Гуардиола харесва качествата на Нунеш и желае да оформи дуо с Родри в средата на терена.

От Спортинг са склонни да договарят за възможна продажба на своя футболист. Лисабонци са му сложили цена от 40 милиона евро, която е изцяло по силите на „ небесно-сините “.

Manchester City are making an effort to sign Matheus Nunes. Their offer could soon reach €40 million and the economic rights to Pedro Porro, Ante Palaversa and Talles Magno.
— Zach Lowy (@ZachLowy)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР