Английският национал Хари Кейн подкрепи своя съотборник в трите лъва

...
Английският национал Хари Кейн подкрепи своя съотборник в трите лъва
Коментари Харесай

Хари Кейн: Хари Магуайър е един от най-добрите в историята

Английският национал Хари Кейн поддържа своя съотборник в " трите лъва " Хари Магуайър. Бившият нападател на Тотнъм разгласи бранителя на Манчестър Юнайтед за един от най-хубавите в историята на британския футбол.

Магуайър търпи съществени рецензии за представянето си с фланелката на " алените дяволи " и британския народен тим. В последния конфликт на " трите лъва " - приятелския мач против Шотландия, Магуайър си вкара автогол, а след срещата в Глазгоу, рецензиите към бранителя не закъсняха.

Селекционерът Гарет Саутгейт и майката на футболиста се застъпиха за него и осъдиха критиците. Днес Хари Кейн също се изрече ласкаво за Магуайър.

" Можем да кажем, че той се трансформира в изкупителна жертва напоследък. Той е мой доста добър другар, ужасно момче и в действителност работлив експерт. От позиция на Англия, той е един от най-хубавите бранители напоследък. Мога даже да стигна по-далеч и да кажа, че той е един от най-хубавите бранители в нашата история, обличали фланелката на Англия ", разяснява Кейн.
 Хари Кейн предизвести: Манчестър Юнайтед е ранен и може да бъде доста рисков
Хари Кейн предизвести: Манчестър Юнайтед е ранен и може да бъде доста рисков

Манчестър Юнайтед е в рецесия и наподобява в най-лошия интервал пътува до Мюнхен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР