Английският национал Джуд Белингам направи своя дебют за Реал Мадирд

...
Английският национал Джуд Белингам направи своя дебют за Реал Мадирд
Коментари Харесай

Джуд Белингам дебютира за Реал Мадрид при обрат срещу Милан

Английският национал Джуд Белингам направи своя дебют за Реал Мадирд при успеха над Милан с 3:2 в контролна среща, играна на стадион " Роуз Боул " в Пасадина, Калифорния.

Испанският гранд заплати над 100 млн. евро на Борусия Дортмунд за 20-годишния халф през юни, а повече от 70 хиляди души в Калифорния изгледаха онлайн първия му мач с екипа на " кралския " клуб.

Зрелището в Пасадина бе цялостно, откакто Милан поведе с два гола преди почивката, само че играчите на Карло Анчелоти стигнаха до цялостен поврат през второто полувреме.

Фикайо Томори и лука Ромеро се разписаха за " росонерите " в 25-ата и 42-ата минута, само че халфът на Реал Мадрид Федерико Валверде изравни с два гола за три минути малко след почивката. Победното попадение за мадридчани означи Винисиус в 84-ата минута. Джуд Белингам остана на терена 62 минути и на няколко пъти си завоюва одобрителните възгласи на публиката с демонстрация на брилянтна техника.



В идната си инспекция на американска земя Реал Мадирд ще премери сили с Манчестър Юнайтед в Хюстън, Тексас, на 27 юли от 3:30 часа българско време. За Милан следва контрола с Ювентус на 28 юли от 5:30 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР