Английският Манчестър Юнайтед обяви, че ще изчака събирането на нужните

...
Английският Манчестър Юнайтед обяви, че ще изчака събирането на нужните
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед разследва интервюто на CR7

Английският Манчестър Юнайтед разгласи, че ще изчака събирането на нужните обстоятелства, след което ще реши какво да прави с нападателя Кристиано Роналдо.

В неделя излязоха елементи от изявление, което португалецът дава пред английския публицист Пиърс Морган. В него 37-годишният нападател споделя, че се усеща предаден, че не почита мениджъра Ерик загар Хааг и че клубът не е на равнището на най-големите тимове в света след напускането на сър Алекс Фъргюсън през 2013 година. Цялото 90-минутно изявление обаче ще бъде излъчено в сряда и четвъртък.

" Манчестър Юнайтед отбелязва медийното отразяване на изявление на Кристиано Роналдо. Клубът ще обмисли своя отговор, откакто бъдат открити цялостните обстоятелства ", се споделя в изказването на отбора.

" Нашият фокус остава върху подготовката за втората половина от сезона и продължаването на импулса, вярата и сплотеността, които се построяват измежду играчите, мениджъра, екипа и почитателите ", споделят още " алените дяволи ".

По-рано през сезона Роналдо отхвърли да влезе в игра в края на мача с Тотнъм, който Манчестър Юнайтед завоюва с 2:0, и напусна демонстративно " Олд Трафорд " минути преди последния съдийски сигнал. В неделя португалецът не игра и при триумфа с 2:1 против Фулъм поради заболяване.

Роналдо, който е петкратен притежател на " Златната топка ", облече за повторно екип на Манчестър Юнайтед през лятото на 2021 година. Тогава той подписа контракт за два сезона, от който сега остават малко повече от шест месеца.

След 14 изиграни мача от Висшата лига Манчестър Юнайтед е на пето място в класирането с 26 точки, като изостава с 11 точки от водача Арсенал.

Шампионатът в Англия е спрян до 26 декември поради международното състезание по футбол в Катар от 20 ноември до 18 декември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР