Английският гранд отправи официална молба за отлагане на полуфиналния двубой

...
Английският гранд отправи официална молба за отлагане на полуфиналния двубой
Коментари Харесай

Официално: Ливърпул поиска отлагане на дербито с Арсенал

Английският гранд насочи публична молба за отсрочване на полуфиналния дуел против Арсенал за Купата на Лигата. Причината е , за които стана ясно по-рано през днешния ден.
" Червените " бяха принудени да отсрочат следобедната си подготовка, с цел да избегнат разгръщане на болестта в редиците на тима. От " Анфийлд " не оповестяват какъв брой и кои са новозаразените, само че се счита, че са задоволително, с цел да има учредения за отсрочване на дуела с Арсенал.
Мениджърът Юрген Клоп, вратарят Алисон Бекер, бранителят Жоел Матип и нападателят Роберто Фирмино се заразиха преди дербито с Челси във Висшата лига, като и четиримата евентуално към момента не са подготвени да се завърнат към естествения подготвителен развой.
За да бъде отсрочен мачът с , Ливърпул би трябвало да има под 13 полеви играчи разполагаем или да е останал без разполагаем вратар. От управлението на Купата на Лигата преглеждат молбата на мърсисайдци, като ще излязат допустимо по-скоро с решение дали мачът ще се играе, или не.
В същото време (подробности четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР