Английският футболен клуб Тотнъм започна преговори с Лацио за евентуален

...
Английският футболен клуб Тотнъм започна преговори с Лацио за евентуален
Коментари Харесай

След 11 години в Тотнъм вратарят Юго Лорис преминава в Лацио

Английският футболен клуб Тотнъм стартира договаряния с Лацио за възможен трансфер на някогашния капитан на тима Юго Лорис.

Вратарят разгласи по-рано това лято желанието си за ново предизвикателство след 11 години в отбора на " шпорите " и не игра при неделното тъждество 2:2 против Брентфорд в първия кръг на Висшата лига.

Носителят на международната купа с отбора на Франция Лорис е покрай прекосяване в Лацио, откакто към този момент започнаха договаряния сред двата клуба, само че към момента не е реализирано дефинитивно съглашение за сумата, разкри осведомителната организация PA.

Ако той напусне през този трансферен прозорец, последното му присъединяване за Тотнъм ще бъде загубата с 1:6 от Нюкасъл през април. Контузия в бедрото извади вратарят от последните седмици на миналата акция. Френският пазач разкри през юни желанието си " да прави други неща " в бъдеще.

Лорис пропусна предсезонното турне на клуба в Пърт, Банкок и Сингапур през юли, с цел да изследва опциите за трансфер.

Французинът резервира фланелката с номер 1, когато Тотнъм показа номерата на играчите в неделя, само че беше оставен отвън състава за дуела с Брентфорд, макар травмата на аварийния вратар Фрейзър Форстър, който има проблем с гърба.

Възпитаникът на Академията на " шпорите " Брендън Остин беше на пейката като заместител на новия номер 1 Гулиелмо Викарио, който дебютира във Висшата лига. Викарио ще може да продължи в Тотнъм без сянката на французика, откакто договарянията сред Лацио и англичаните се активизираха тази седмица.

Тъй като Лорис има още една година до края на контракта си с клуба, Спърс се надяват да получат сериозна сума за някогашния си капитан. Сега се чака 36-годишният футболист да стартира идната глава от кариерата си в Италия.

Вратарят ще напусне Тотнъм след 447 мача и 151 дуела без позволен гол. Той оказа помощ на клуба да доближи три финала през неговите 11 години, в това число на Шампионската лига през 2019-а.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР