Английският елитен Арсенал отне капитанската лента на Пиер-Емерик Обамеянг. Клубът

...
Английският елитен Арсенал отне капитанската лента на Пиер-Емерик Обамеянг. Клубът
Коментари Харесай

"Арсенал" отне капитанската лента на Обамеянг

Английският първокласен " Арсенал " лиши капитанската лента на Пиер-Емерик Обамеянг. Клубът употребява формалния си уебсайт, с цел да разгласи новината, като се показва, че наказването е поради редовно нарушение на дисциплинарния устав. Нападателят е оставен отвън групата за турнирното посещение на " Саутхемптън " от 17-ия кръг на Висшата лига.

" Oчакваме всички наши играчи, изключително капитанът, да съблюдават разпоредбите и поставените стандарти, за които сме се договорили. Оставаме фокусирани върху утрешния дуел ", написаха " артилеристите ".

An update on Pierre-Emerick Aubameyang
— Arsenal (@Arsenal)

Според английските медии, провинението на 32-годишния футболист се състои в това, че пропуснал подготовка, с цел да отскочи до Барселона и да си направи татуировка. Информацията обаче към момента не е доказана.

През сегашния сезон Обамеянг има 7 гола и 2 асистенции в 15 мача за " Арсенал " във всички шампионати. Регресът в представянето му е забележим - 15 гола и 4 асистенции в 39 дуела от миналата акция - по отношение на 29 гола и 3 асистенции в 44 срещи през сезон 2019/2020.

На Острова считат, че дните на Обамеянг в " Арсенал " са преброени и той може да напусне " Емиратс Стейдиъм " още през зимния трансферен прозорец. Интерес към него демонстрира испанският гранд " Барселона ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР