Английската звезда Джак Грилиш изпрати трогателно послание от тренировъчната база

...
Английската звезда Джак Грилиш изпрати трогателно послание от тренировъчната база
Коментари Харесай

Английски национал с изключителен жест към болно дете ВИДЕО

Английската звезда Джак Грилиш изпрати прочувствено обръщение от подготвителната база на тима до дете, борещо се с рак. Грилиш, който е измежду най-хубавите в отбора на Трите лъва на този шампионат, откри време да запише видеоклип за Конър Оулет, разкрива Дейли мейл.

Осемгодишният Конър от Уест Уикъм, Южен Лондон беше диагностициран през март с левкемия, откакто страдаше от мъчителни болки в крайници и гърба и в този момент е на лекуване в болница Royal Marsden в Сътън.

Близки и другари на фамилията на малчугана проведоха футболен мач в негова поддръжка на стадиона на Кристъл Палас " Селхърст парк " под знамето „ Ние сме за Конър “.



Но всичко това избледня, когато малчуганът, който е огромен почитател на Джак Грилиш, получи в сърцето си видеосъобщение от своя идол в неделя. Той остави младежа да сияе от „ ухо до ухо “.

Грилиш, който ослепително създаде победния гол на Рахийм Стерлинг против Чехия и направи отлични включвания като запаса, научи за заболяването на Конър посредством собствен другар и бързо изпрати поддръжката си.

Маестрото на халфа беше изключително впечатлен от песента на TikTok, която Конър извърши, която включваше респект към звездата на Англия и Астън Вила

„ Чух какво преживяваш сега “, сподели Грилиш във видео известието си. ‘Чувал съм също какъв брой мощен войник ​​си. Бъди мощен, приятелю. Остани допустимо най-позитивни, сигурен съм, че ще се оправиш.

Харесва ми песничката ти, споменавайки ме и там, тъй че благодаря ти за това “, добави звездата на Англия и Астън Вила.

‘От името на мен и всички в Англия желаеме да ти изпратим най-хубавите си пожелания и да останем допустимо най-силни и положителни. Всичко най-хубаво, другар и уповавам се скоро да се забележим ". `
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР