Английската Висша лига взе решение да направи промени в съдийските

...
Английската Висша лига взе решение да направи промени в съдийските
Коментари Харесай

Съдийската комисия в Англия замени двамата ВАР рефери, допуснали огромния гаф на Тотнъм-Ливърпул

Английската Висша лига взе решение да направи промени в съдийските назначения за оставащите дуели от кръга след фиаското със системата ВАР по време на

Двамата пострадали от предприемането на този ход са Дарън Ингланд и Дан Куук, които бяха видео помощник рефери по време на въпросната среща в северен Лондон.

Ингланд и неговият помощник Куук позволиха сериозна неточност в срещата, защото не зачетоха чист гол за Лъвърпул при резултат 0:0 през първата част в миг, в който " мърсисайдци " към този момент бяха останали с човек по-малко.

В последна сметка мачът приключи с трагична победа с 2:1 за Тотнъм след автогол на Жоел Матип надълбоко в добавеното време, а малко по-късно от Съдийската комисия в Англия признаха за големия гаф на двамата арбитри и сервираха своите извинения.

Това обаче по никакъв метод не промени мнението на треньора на Ливърпул Юрген Клоп, който предстоящо бе гневен след случилото се.

" Загубата пристигна при най-нечестните условия с луди решения. Това не е засада, топката е сред краката на Мо, те начертаха неверно линията и не оцениха момента, в който Мо подаде топката вярно ", разяснява Клоп

" На кого оказва помощ това опрощение? Имахме тази обстановка в мача на Манчестър Юнайтед против Уулвърхемптън. Уулвс взе ли точки за това опрощение? Няма да вземем точки за това опрощение и ние. Всички смятахме, че когато ВАР е в играта, нещата ще станат доста по-лесни ", добави немският експерт.

В последна сметка се реши Дарън Ингланд и Дан Куук да бъдат сменени надлежно от Крейг Поусън и Еди Смарт, които получиха дежурства за оставащите два дуела от кръга Нотингам Форест - Брентфорд и Фулъм - Челси.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР