Английската компания The Market, една от водещите онлайн аукцион платформи, обяви, че

...
Английската компания The Market, една от
водещите онлайн аукцион платформи,
обяви, че
Коментари Харесай

Страхотно Renault Clio V6 отива на търг

Английската компания The Market, една от водещите онлайн аукцион платформи, обяви, че по време на търг, който ще се проведе от 18 до 24 юни, ще предложи изключително непокътнат представител на един от най-емблематичните модели в цялата история на Renault- Clio V6 от 2005 година, с минималните 12 160 километра на километража.

Представителят на специфичната серия Renault Clio V6 Phase 2, който ще пуснат на търга от The Market е забавен заради още една причина. Той е с десен волан и е с следващ номер 304 от общо 354 създадени такива.

Собственикът на суперспортния автомобил коментира, че колата в никакъв случай не е била оставяна на произвола на времето, като през множеството време е била в гараж.

Както подсказва името, Renault Clio V6 Phase 2 се отличава съществено от своята стандартна версия, като посредством на интегрираният в задната част на купето V6 двигател е най-мощното предложение в своя сегмент на времето си.

Двуместното Renault Clio V6 Phase 2 е оборудвано с трилитров, V-образен шестцилиндров двигател с мощ от 252 конски сили и шестстепенна ръчна предавателна кутия. Колата е в положение да се форсира от 0 до 96 км/ч за 5.9 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от над 240 км/ч.

Организаторите на търга чакат колата да бъде продадени в ценовия диапазон от 40 000 до 60 000 британски лири.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР