Английската компания посредник CarGurus разпространи любопитни факти относно актуалното състояние

...
Английската компания посредник CarGurus разпространи любопитни факти относно актуалното състояние
Коментари Харесай

Краят на класическата ръчна спирачка

Английската компания медиатор CarGurus популяризира любопитни обстоятелства по отношение на настоящото положение на и в частност данни за наближаването на края на емблематичната за автомобилната промишленост ръчна спирачка.

Според обявата на CarGurus, над 8 на всеки 10 продадени нови коли във Англия са изпълнени без класическата спирачка. Съотношението на предлаганите все още нови коли, които са изпълнени с този детайл, към тези с при които е възприета електронна паркинг спирачка, е едвам 17%, при индикатор от 24% през 2020-а и 30% през 2019 година.

Като известни на британския пазар модели, които са "загубили " своите ръчни спирачки през миналата година, от CarGurus показват Vauxhall Corsa, Seat Leon и BMW 4 Series.

Проучването на компанията сочи, че марки като Volvo, Alfa Romeo, Jaguar, Porsche и Mercedes-Benz към този момент въобще не оферират нови коли оборудвани с сходен тип система за сигурност. Единствената марка, в цялата гама на която участва класическата ръчна спирачка, е Abarth.

"Бързото прекосяване към електрические коли единствено ще форсира изгубването на ръчната спирачка, като по този метод доста традиционалисти, които търсят тактилното чувство и механичната елементарност на ръчната спирачка, ще бъдат оставени в изненада ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР