Англия спечели с лекота с 3:0 срещу Уелс и завърши

...
Англия спечели с лекота с 3:0 срещу Уелс и завърши
Коментари Харесай

Англия наказа Уелс, САЩ изхвърли Иран

Англия завоюва с лекост с 3:0 против Уелс и приключи преди всичко в група B на Мондиал 2022. Това значи, че отборът на Гарет Саутгейт ще играе против. Мачът ще е в неделя. Втори в групата се подреди отборът на Съединени американски щати, надделял с 1:0 Иран. Това значи, че другият осминафинал е – Съединени американски щати. този конфликт е в събота.

Англия нямаше никакви проблеми в конфликта със съседите си., само че след почивката играчите на Саутгейт се развихриха. И то макар че селекционерът Роб Пейдж смени звездата Гарет Бейл сред двете полувремена, тъй като имаше едвам седем докосвания до топката.

Маркъс Рашфорд вкара от директен свободен удар за 1:0 в 50-ата минута. Нарушението беше против Фил Фоудън, който единствено минута по-късно вкара за 0:2 след пас на Хари Кейн. Което маркира по отличен метод завръщането му в титулярния състав. Деморализираният отбор на Уелс беше завършен от Рашфорд в 68-ата минута. Той се разписа за 0:3 по-късно помощ от вратаря Дани Уорд.

В директния конфликт за място напред Съединени американски щати нямаше особени проблеми с Иран. Тимът от Азия насочи едвам четири удара към вратата на противника. Гола за американците вкара Кристиан Пулишич в края на първото полувреме.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР