Англия няма да играе футболни мачове срещу Русия „в обозримо

...
Англия няма да играе футболни мачове срещу Русия „в обозримо
Коментари Харесай

Англия няма да играе футбол с Русия в обозримо бъдеще

Англия няма да играе футболни мачове против Русия „ в обозримо бъдеще” след нахлуването на съветски войски в Украйна, разгласи Футболната асоциация на страната, представена от Sky News.

В изказване на Футболната асоциация се споделя: „ В знак на взаимност с Украйна и с цел да осъди напълно жестокостите, осъществявани от съветското управление, ФА може да удостовери, че в обозримо бъдеще няма да играем против Русия в никакви интернационалните мачове”.

Швейцарската федерация по хокей на лед и още една неназована асоциация са поискали от управителния орган ИИХФ да отнеме лицензите на Русия и Беларус, както и две семейства на международни шампионати. Причина са военните дейности на Русия в Украйна.

" След офанзивата на Русия против Украйна Швейцарската федерация по хокей на лед и още един член на ИИХФ желаеха от централата да бъдат наложени наказания на Русия и Беларус ", написа Нова.

" На 24 февруари съветското държавно управление стартира война с военно нахлуване против Украйна. Атаката е в контраст с полезностите на олимпийското придвижване, чиито идеали са мир, съгласие и взаимност сред другите страни и хора. С дейностите си Русия наруши олимпийския мир, до който се стигна с резолюция на Организация на обединените нации през 2021 година.

" Швейцарската хокейна федерация осъжда дейностите на Русия. Мислите ни са с всички в Украйна, които са изправени пред жестока обстановка ".

Швейцария упорства за лишаване на семействата на Русия на международното състезание за младежи в Омск и Новосибирск, както и това за мъже в Санкт Петербург.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР