Англичанинът Саймън Доранте-Дей, който живее в Австралия, хвърли бомба пред

...
Англичанинът Саймън Доранте-Дей, който живее в Австралия, хвърли бомба пред
Коментари Харесай

Австралиец: Аз съм незаконен син на принц Чарлз

Англичанинът Саймън Доранте-Дей, който живее в Австралия, хвърли бомба пред медиите с изказванието, че е противозаконен наследник на принц Чарлз и Камила Паркър.
Той също по този начин „ разкри ”, че отдръпването на Хари и Меган от кралския двор е проект за прикриване на истината за него.

Саймън, който работи като строител и живее в Австралия, заяви, че неотдавна е бил в Бъкингамския замък, където фамилните му връзки а аристократичната фамилия били разисквани с кралицата и принц Чарлз.

В момента той е завел дело в австралийски съд, което да принуди Чарлз и Камила да си създадат ДНК-тест. Саймън е роден през 1966-а в Госпорт, Англия, а сега е в Куинсланд.

Ако неговите обвинявания са правилни, тогава това би означавало, че той е бил заченат през 1965-а година, когато Чарлз е бил на 17 години, а Камила на 18.

Принц Чарлз през 1969-а, когато е на 21 години. 

„ Моята баба, която е работила при кралицата, доста пъти непосредствено ми е казвала, че съм техен наследник ”, съобщи той пред австралийските медии. Той е уверен, че истината ще излезе нескрито.

Превод от в. „ Сън ”

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР