Ангела винаги е била строга майка. Синовете на времето знаеха

...
Ангела винаги е била строга майка. Синовете на времето знаеха
Коментари Харесай

„Ти ни съсипа живота!“, Казаха синовете на майката, която ги отгледа сама

Ангела постоянно е била строга майка. Синовете на времето знаеха чудесно, че за всяка неточност ще получат от майка си. Децата останаха без татко, когато тепърво ходеха на детска градина. Той умря от тежко заболяване…

Майката трябваше да работи интензивно, с цел да ги устоя. И баба ми се грижеше за тях, след чиято гибел нямаше кой да се грижи за децата.

Момчетата трябваше да бъдат самостоятелни рано. Майката беше строга с вярата да резервира хората в тях, да не им разреши да влязат в мрежата на безнадеждността и произвола. По през целия ден се опитваше да ги натовари с потребни каузи, с цел да не им остава време за неприятното.

Момчетата се научиха в музикално учебно заведение, майката им ги караше на спорт и освен. В допълнение към всичко това, преподаватели идваха в къщата им да ги учат. Дори в предучилищна възраст майката наемаше подобаващи преподаватели за тях, защото самата тя непрестанно работеше, с цел да не отглежда глупави деца, които не можеше да си разреши.

Момчетата знаеха чудесно, че майката харчи доста пари за тези класове. И по този начин те не пропуснаха нито един от тях.

Минаха години, момчетата пораснаха станаха мъже. На Ангела постоянно й се струваше, че е вложила цялото си сърце в тях, само че я очакваше такова отчаяние, от което сърцето й беше раздрано на части.

Веднъж, в диалог за детството, наследник Павел сподели: „ Ти просто унищожи живота ни. “

И когато Ангела го попита за какво го казваш по този начин, индивидът изясни, че огромна част от това, за което са прекарали живота си за бъдеще, не им е било потребно …

Така че, майчинският труд не беше оценен.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР