Ангел Тухов е новият управител и мениджър Верига бензиностанции на

...
Ангел Тухов е новият управител и мениджър Верига бензиностанции на
Коментари Харесай

OMV България има нов управител

Ангел Тухов е новият шеф и управител " Верига бензиностанции " на OMV България дейно от януари 2024 година Той наследява на поста Дечебал Тудор, който пое компанията през м. март 2019 година, и продължава да дава отговор за бизнеса на OMV в Сърбия.

Новият шеф на OMV България има над 7 години управителен опит във мениджмънта на компанията, като през последните две години Ангел Тухов заема длъжността изпълнителен шеф на OMV Petrom Молдова. Професионалната му кариера се развива напълно в OMV и минава през всички равнища на корпоративната подчиненост. Той стартира работа във финансовия отдел на OMV България през 2010 година Две години по-късно е назначен на поста управител логистика за непетролни артикули за България, а след това и за Сърбия. През годините господин Тухов натрупва стабилен опит и експертиза в разнообразни отдели на компанията, в ръководството на планове и създаването на тактики за развиване на бизнеса.

" Щастлив съм, че тази виновна позиция ми дава опция да се върна в България. Заедно с екипа ще продължим да надграждаме качеството, което българските консуматори свързват с горивата MaxxMotion, VIVA café и цялостното преживяване в нашите обекти. Ще продължим да укрепваме лидерската позиция на OMV България и нейния имидж на новаторска и обществено виновна компания, предлагаща висококачествени артикули и услуги. Уверен съм, че ще продължим позитивната наклонност и ще поведем компанията към нови триумфи в сходство с осъществяването на нашата дълготрайна тактика за резистентност. Много благодаря на Дечебал за неговите старания и отдаденост през последните години " - сподели господин Тухов.

Основен фокус на компанията остава обезпечаването на качествени артикули и услуги, с грижа за хората и средата, изпреварвайки изменящите се потребности и упования на пътуващите.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР