Ангел Славчев, кандидат за народен представител от Възраждане, посети най-малката

...
Ангел Славчев, кандидат за народен представител от Възраждане, посети най-малката
Коментари Харесай

Ангел Славчев: За шистовия газ няма разлика дали ще се проучва или ще се добива

Ангел Славчев, претендент за депутат от „ Възраждане ", посети най-малката община в София област. Той се срещна с жителите на с. Антон, с тях разиска проблемите им, които от години търсят своите решения.Ангел Славчев е прочут в гражданските среди с идеите, които пази. Той беше измежду главните уредници на митингите против добива за шистов газ.

„ Като претендент за депутат аз ще бъда гласът на жителите в 48-то Народно заседание. Управляващите през последните 32 години залагат на пропагандата, че гражданските проблеми и политическите решения са две разнообразни понятия. Така ръководещите на процедура блокират най-активния цивилен запас и прекъсват връзката сред него и решенията на проблемите, които слага. Като човек от гражданския бранш доста пъти съм се сблъсквал с проблеми, за които се боря с години и за които се оказва, че няма решение, тъй като няма кой да поеме политическата отговорност.

Заради това съм претендент за депутат, с цел да мога да внеса гражданските проблеми в Народното събрание, да направя връзка сред гражданската интензивност и политическите решения. Само по този начин дейните хора в страната ни ще могат да вземат участие в разрешаването на казуса, а освен с изваждането му на ярко. Така в никакъв случай повече цивилен деен човек няма да се изправя пред огорчението и отчаянието, че публичен проблем няма решение. " сподели Ангел Славчев.

Ангел Славчев е един от хората, които преди 9 години съумяха да спрат изследванията за рандеман на шистов газ по метода на хидравлично разтрошаване, тъй като няма разлика дали ще проучваш или ще добиваш - методът е еднакъв. А в златна Добруджа, където е нашата житница и живеят 1 млн. души, има воден небосвод, т.е. най-големият сладководен басейн на Балканите. В България няма нито един експерт, който да може да управлява компанията и да ревизира дали прави всичко без риск за околната среда.

„ Отново се заприказва за рандеман на шистов газ и аз още веднъж ще се боря това да не се случва, само че този път като част Възраждане ", тъй като това е единствената самостоятелна политическа организация, която може да промени страната ни. Ето за какво е значимо в идващия парламент да имаме болшинство, с цел да може проблемите на българските жители да намират своите решения ", сподели още Ангел Славчев.

Ангел Славчев е претендент за депутат от листата на „ Възраждане " за 23-ти МИР София и 26-ти МИР София област.

Възраждане е с номер 14 в бюлетината!
Възраждане за България!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР