Анфиса чехова е една от онези публични жени, които напълно

...
Анфиса чехова е една от онези публични жени, които напълно
Коментари Харесай

Като момиченце: Красавица разказа как си стяга интимните мускули

Анфиса чехова е една от тези обществени дами, които изцяло намерено приказват за най-откровените си проблеми. Този път хубавицата показа със своите почитатели в обществените мрежи много забавен опит - процедура по стягане на интимните мускули благодарение на особено излъчване.

Чехова е уверена, че сходни нововъведения могат да станат чудесно средство за възстановяване качеството на интимния живот, а и благотворно да повлияят на женското здраве като цяло.

Освен това, Чехова показа още един значим аспект - процедурата освен е безболезнена, само че и много приятна.

"Вие знаете, че би трябвало да се поддържа тонусът освен на мускулите на нашето тяло, само че и на половите органи. И освен, с цел да доставяте нереално наслаждение на вашите мъже, а и да се погрижите за вашето персонално женско здраве. отслабването на интимните мускули, изключително след няколко раждания, с времето предизвикват на дамите значителен дискомфорт. Сега няма да се впускам в детайлности, въпреки всичко 30% от моите почитатели са мъже.

И ето, най-после, за първи път в Русия, в клиниката на моята приятелка-пионер @salomeya_lartclinic се появи вълшебно кресло. Погледнете на фотографията. Изглежда като нормално кресло.

Уютно е да се седи в него без да си сваляш облеклата. Включат се електрическите талази, благодарение на които се случва дълбока стимулация на интимните мускули. Те се стягат стотици пъти по-интензивно, в сравнение с при упражненията на Кегел - към 10 000 пъти за 28 минути.

Процедурата е изцяло безболезнена, даже приятна. След 6-10 сеанса вие, в дословния смисъл, сте като момиченце ", описа Чехова в профила си в Instagram.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР