Анестезиологът и бивш министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков, учителят

...
Анестезиологът и бивш министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков, учителят
Коментари Харесай

Д-р Мирослав Ненков разкри защо се е просълзил в първия ден на новото Народно събрание

Анестезиологът и някогашен министър на опазването на здравето доктор Мирослав Ненков, учителят по математика Петър Велков и игуменът на Църногорския манастир „ Св. св. Козма и Дамян ” отец Никанор. Тримата разясниха в ефира на NOVA положението на обществото и пристрастеностите в Страстната седмица на фона на политическата обстановка и старта на 49-ото Народно заседание.

Според доктор Мирослав Ненков би трябвало да проявим схващане към нашите водачи, които ние сме изпратили в Народното събрание. " Изисква се храброст и увереност да се образува кабинет в този миг. А точно постоянно държавно управление под контрола на Народно събрание. А този кабинет има доста неприятни неща, които могат да се отразят на гласовете, които формиралата го партия ще получи на локалните избори. И защото нашите политици не са изключително смели, тъй като има разлика сред мъж и да си самоуверен. Затова станахме очевидци на един трогателен ден на Народно събрание, който ме просълзи ”, съобщи някогашният здравен министър.

„ Подкрепям казаното от лекар Ненков. Очаквам да видя водачество и визия. Защото водачът е индивидът, който движи обществото, а не се движи единствено от това, което желаят обособени групи от хора. Това ни липсва от много дълго време. Времето за промени е в този момент ”, акцентира и Велков.

„ За нас християните постоянно има вяра. И тя е Христос, Живеем със съзнанието, че той не ни е изоставил и се грижи за нас. Смятам, че и в сегашната обстановка, колкото и да се приказва, че е безнадеждна и че влизаме в ужасна политическа серпантина надолу – считам, че ще се откри задоволително мъдрост у водачите, с цел да си протегнат ръце и да се откри консенсус ”, безапелационен е отец Никанор.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР