Анелия вече не се крие, когато е с новия си

...
Анелия вече не се крие, когато е с новия си
Коментари Харесай

Анелия показа новия си

Анелия към този момент не се крие, когато е с новия си обичан и няма нищо срещу всички да свикнат да ги виждат дружно. Доскоро тя единствено признаваше, че се усеща обичана, само че избягваше по всякакъв начин да демонстрира обекта на своите стремежи, макар че в общественото пространство, по този начин или другояче, изтекоха фотоси с него.

Става дума за предприемача Любомир Захаринов, с който най-малко към този момент фолкпевицата показва огромна обич. Повече тя, в сравнение с той, най-малко очевидно, от това, което демонстрират на фотосите, само че това е друга тематика.

Дълги години Анелия бе много разочарована в любовен проект, все не откриваше подобаващия за себе си човек, имаше и интервал, в който съвсем бе изпаднала в меланхолия поради неналичието си на шанс. Това обаче, е към този момент в предишното, а към днешна дата изпълнителката е във вихъра на страстите и усмивката й безусловно не слиза от лицето.

Кадърът, който брюнетката качи в Инстаграм профила си, е отпреди няколко часа и демонстрира по какъв начин двамата вечерят в сантиментална конюнктура в Атина, Гърция, където са на отмора. Не всички почитатели на Анелия обаче, останаха очаровани от избраника й. Дори го порицаха, че не наподобява вдъхновен толкоз, колкото е тя.

" Божкеее, като го виждам тоя какъв брой е вдъхновен... Явно е доста съвременно мъжа да се държи като дърво в днешно време... ", гласи един от многото мнения под поста на фолкпевицата. Но пък има и доста, в които почитатели откровено поздравяват певицата за щастието й.

През февруари тази година двамата си спретнаха сантиментална почивка в планината, където не пропуснаха да се пуснат и от ски пистата. Анелия изглеждаше доста щастлива, както дълго не си бе разрешавала до момента.

Току виж двамата вдигнали скоро и женитба, която ще бъде втора за певицата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР