Анелия май се носи на крилете на любовта. Фолкдивата сама

...
Анелия май се носи на крилете на любовта. Фолкдивата сама
Коментари Харесай

Анелия намери нова любов? Чалга дивата цъфти, победи депресията

Анелия май се носи на крилете на любовта. Фолкдивата сама даде мотив за мнения, като показа фотография на камък във формата на сърце. „ Какво си открих? ”, написа звездата на „ Пайнер ”, с което още повече ускори слуховете, че отново е разкрила любовта.

Засега хармонията в персоналния живот на певицата е най-вече в областта на догатките. И в това няма изненада, защото Анелия е измежду известните персони у нас, които по всякакъв начин се стремят да бранят прочувствения си свят. Хитовата изпълнителка е правила компромис в далечното минало, когато към момента бе омъжена за предприемача Коко Динев, който е татко на щерка й Ивон. След раздялата им, Анелия избра да крие сърдечните си трепети. През годините я свързваха с един и двама, измежду които Мартин Иванов, по прякор Данона, и Калоян Арсенов, наследник на някогашната министърка Долорес Арсенова. Шушукаше се и за връзки с наркобос, както и с прословутия колекционер на креватни мемоари с певици и манекенки Ангел Свинаря. Последният я заряза поради Мара Отварачката.

Анелия постоянно е избягвала да разяснява връзките си с въпросните господа, а и с други, с които са я свързвали, или пък с усмивка е споделяла, че посред им има единствено другарска дружба. Сега не прави изключение, само че от постовете й в обществените мрежи проличава, че се радва на красиви страсти. Анелия споделя моменти, прекарани измежду природата. По-любопитен бе фрагментът, за който фолкзвездата театралничи седнала пред Ступата на просветлението – будистки монумент, символизиращ съвършената естетика на Вселената. Той се намира в село Плана и съгласно традицията носи благополучие, извършва стремежи на хората с положителни планове и пази света от бедствия и спорове.

В сектора незабавно свързаха любопитния избор на Анелия да посети точно будитския монумент с хармонията в персоналния й живот. Имаше и друго тълкувание, още веднъж основаващо се на скорошни клюки, че певицата е преборила тихомълком меланхолия. Дали Анелия в действителност е била в плен на тягостни страсти, остава мистерия, поради желанието й да заобикаля въпроси за персоналния си живот. Затова пък неотдавна пайнерката се удостовери за благоденствието, на което се радва. Тя се усеща щастлива във всяко отношение. Харесва се такава, каквато е, поради което и думата диета й е напряко непозната. Тя посъветва младите девойки, които желаят да наподобяват на нея, да бъдат в естетика със себе си, тъй като тогава всичко е уравновесено и е на мястото си.
„ Когато човек има проблем със себе си, стартира да се управлява под една или друга форма, тъй че преди всичко се старая да бъда щастлива. Всяко едно нещо, което е извънредно, не е потребно ”, споделя Анелия, която на 1 юли ще чества 37-мия си рожден ден, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР